2777
2789

شوهرم فوبیای کرونا داره انقد که مریضی اعصاب معده، وسواس، حمله پانیک گرفته البته بهش حق میدم یه بار خانوادگی کرونا گرفتیم مادرش رو از دست داد خودش هم خیلی شدید گرفت و از مرگ ترسید

حالا چیکار کنم هر روز همین بساط دقیقا فکر میکنه دوباره کرونا گرفته میترسه حالش بد میشه خودش رو قرنطینه میکنه میترسم از ترس سکته کنه 

چند بار رفتیم واسه زدن واکسن گفتن سنت نرسیده مگه به سن ربط داره خوب ایمنیش ضعیفه با این ترس هم که دیگه ایمنی بدتر میشه چی میشه بزنن؟ شما راه حلی ندارین؟

باید صبر پیشه کنی تا سنت برسه

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکسنای غیردولتی کلاهبرداری 

چند شب پیش یه گزارش دیدم برای بیست و سی بود یه خدماتی بیمارستان یه داروی الکی رو برداشته بود ریخته بود توظرفای واکسن و داده بود به یه پزشک سمت خیابون عمار داشتن ده بیست میلیون میفروختن به مردم ساده