2777
2789
عنوان

لطفا تعلیق کن منو نی نی یار محترم(اسکرین فوش و توهین)

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 66 پست
@manivamasiha ‍ 

یه بیماره  به تمام معناست بهش توجه نکن منم شیرازیم☺😗😗😗 ما هم به تهرانی اینجوری میگیم بی اصالت چون اگ واقعا تهرانی بود این رفتار نداشت  و مدام تاکید  بر تحقیر نمیکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اون تاپیک اسکرین شما هم بود گفتم هر دو از هم عذر خواهی کنید تموم شه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

حالا هم هست بقیش بگم تعلیق میشم 

در اصل پایتخت ایران باید شیرازی اصفهانی... چیزی می شد

شانس آوردن حالا بقیه شهرا رو آدم حساب نمیکنن

وقتی دیدم درشکه را اسب می کشد و انعام را درشکه چی می برد و به چشمان اسب چشم بند زده، بر دهانش پوزبند تا کم ببیند و کم بخورد و دم نزند!     همه چیز را فهمیدم...                                     تداعی تراژدی غم انگیز زندگی فلاکت بار مردم نگون بختی که روی گنج نشسته‌اند ولی از جهل و فقر و بدبختی رنج می برند...                                                                    گذشته‌ای که حالمان را گرفته است!                                    آینده ای که حالی برای رسیدنش را نداریم!!                              و حالی که حالمان را به هم می زند!!!                                     چه زندگی خوبی...

میخام از این سایت کوفتی برم که هییییچ نظارتی روش نیست
الان شما هم دارین به ما توهین میکنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

منم هستم 😁😍 شیرازو عشقه  چقدرم به شیراز حسادت کرده😂😂

منم یه حس عجیبی به شیراز دارم.  اصلا تو خیابوناش که راه میرم پر حس خوب میشم. 

نمیدونم اگه خودمم شیرازی نبودم بازم یه همچین حسی بهش داشتم؟ 

وقتی دیدم درشکه را اسب می کشد و انعام را درشکه چی می برد و به چشمان اسب چشم بند زده، بر دهانش پوزبند تا کم ببیند و کم بخورد و دم نزند!     همه چیز را فهمیدم...                                     تداعی تراژدی غم انگیز زندگی فلاکت بار مردم نگون بختی که روی گنج نشسته‌اند ولی از جهل و فقر و بدبختی رنج می برند...                                                                    گذشته‌ای که حالمان را گرفته است!                                    آینده ای که حالی برای رسیدنش را نداریم!!                              و حالی که حالمان را به هم می زند!!!                                     چه زندگی خوبی...
حالا هم هست بقیش بگم تعلیق میشم 

بزار من بگم 

تابلو اون دسته از تهرانی های اصیل  میشن که اموات فوت شدشونو میبرن دهاتشون 

البته توهین و بی احترامی به دهات نشینها و شهرستانیهای عزیز نباشه

مهم فرهنگه که ندارن 

به قول خودشون جون به جونشون کنن تهرانین😉

(البته انسان های با فرهنگ هم اونجا پیدا میشه توهین نباشه به همه تهرانیا) 

توی اون تاپیک اسکرین شما هم بود گفتم هر دو از هم عذر خواهی کنید تموم شه

من چیزی ب اون خانم نگفتم ک بخام عذر خواهی کنم اون خودش یهو به تمام تاپیکام حمله کرد و توهین و فوش نوشت 

تمام حرفا و پیامایی ک من با اون خانم داشتم رو اینجا گزاشتم همش همین چندتا بود حتی همون اسکرینی ک اون تو تاپیکش گزاشته بودو اینجا هم گزاشتم و تمام کاربرا دیدن و حق رو به من دادن حالا اگه شما میخاین منو تعلیق کنید مهم نیست این کارو بکنید چون خودمم تصمیم گرفتم از این ب بعد دیگه نیام اینجا

اگه کامنتای این پست رو بخونید متوجه میشید ک ب چندتا کاربر دیگه هم توهین کرده حالا هرجور خودتون صلاح میدونید