2777
2789
عنوان

بارداری و واکسن کرونا..زدن یا نزدن..

23189 بازدید | 96 پست

سلام باردارای عزیز دیروز پرسیدم واکسن میزنید یا زدید..گفتید،نه،اره یا از دکترم باید بپرسم..

خاستم بگم خاهر من امروز صبح زد..

(یعنی دکترش گفت حتما بزنه چون نوع جهش یافته کرونا خصوصا اونکه از مهر گسترش پیدا میکنه خانومهای باردار رو بیشتر درگیر میکنه و اکثرا باعث خواب مصنوعی مخصوصا از۶ماهگی به بعد میشه که در نتیجه اگر پزشک قانونی اجازه سقط جنین رو صادر نکنه تا تولد نوزاد باعث مرگ مادر بخاطر عدم دریافت دارو میشه..چون در حال حاضر با کلی دنگ و فنگ و دوندگی فقط اجازه سقط جنین زیر۲۰هفته رو میدن برای مادر کرونایی اونم اگه پزشکا تایید کنن که خطرناکه..)

و در نتیجه گفت پس به فکر سلامتیتون باشین و تزریق کنین چون تو این شرایط و عمق فاجعه عوارض تزریق نکردن بیشتر از تزریق کردنه..

(البته به ما گفتن سینوفارم عارضه ای برای جنین نداره اما بازم خدا داند..)

با ارزوی سلامتی و زایمان راحتی زایمان برای تمام مادران باردار دنیا و سرزمینم..

و تمومی کرونا در دنیا..

و سفید پوش شدن و اندکی  شادی بعد از این همه مصیبت و داغ برای ایرانم..

نزنید 

وقتی تحقیقات انجام نشده چرا اعتماد میکنید؟ خودشون میگن روی خانم باردار تحقیقات انجام نشده .اون وقت شما جونتو در معرض خطر قرار میدین 

جون شما که هیج جون بچه مهمه

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

من همسرم سینوفارم زد چند روز پیش

بعد تو برگه راهنمایی که دادن نوشته ممنوعیت داره برای خانم باردار🙄

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا واسه زن حامله که نمیزنن سقط میشه😨😨😨😨

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
نمیدونم والا فقط سینوفارم میزنن به باردارا..

اصلاااا نمیزنن 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
نمیدونم والا فقط سینوفارم میزنن به باردارا..

من که قبول ندارم

میخوای عکس بدم از برگه

🙄🙄🙄

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

عزیزم بهتره اطلاعات غلط ندیم

هر کس زده که زده سلامت باشه

ولی با قطعیت نگیم که برید بزنید

من تو شهر خودمون و تهران از چندتا متخصص داری باره پرسیدم همشون گفتن نزنی بهتره هنوز عوارض رو جنین معلوم نیس هر دارویی یه سری عوارض داره باردارا حساس هستن حتی نمیتونن یه مسکن ساده بخورن ای واکسنا مواد تشکیل دهندش انقد معلوم نیس بعدم طرف واکسن بزنه یا نزنه از دست دلتا نمیتونه فرار کنه عوارض ای واکسنا چند سال دیگه برای باردارا و جنین مشخص میشه

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
عزیزم بهتره اطلاعات غلط ندیم هر کس زده که زده سلامت باشه ولی با قطعیت نگیم که برید بزنید

عزیز جان نمیگم بزنید یا نزنید گفتن از دکترش بپرسه بعد به مام بگید گفتم بهشون..

پزشک میرسید از طریق تلبیون گفتن با مشورت پزشک و بهترین واکسن برای باردارا استرازنکا هستش باز با مشورت پزشک

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
جز حرف پزشکت به هیچ حرف دیگه ای گوش نده

خدا خیرت بده باز یکم انرژی دادی ..

پزشک گفته بزن اتفاقا سرشناسم هست تو شهرمون.. اما الان حرفای سایت استرس انداخت به دلم که نکنه چیزی بشه..