2777
2789
عنوان

بارداری و واکسن کرونا..زدن یا نزدن..

| مشاهده متن کامل بحث + 23189 بازدید | 96 پست
قرار نیس چون دکتر خواهر شما گفته بزن نظر بقیه دکترا هم همین باشه.بعدم کی گفته نوع جهش یافته ش خانوما ...

عزیزم من سه تا ماسک میزدم هیچجام نرفتم نمیدونم از کجا گرفتم ولی چون واکسن زده بودم فقط ابریزش, بینی داشتم 

سلام خانمها چرا درباره چیزی که تحقیق نکردید این همه راحت نظر می دید؟!

من از چندتا دکتر پرسیدم گفتند بعد از هفته ی ۱۲ بهتره بزنید چون نوع جهش یافته واقعا خطرناک هست

دکترها خیلی بهتر می دونند چی برای مادر وجنین خوبه

به شایعات توجه نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سه تا ماسک میزدم هیچجام نرفتم نمیدونم از کجا گرفتم ولی چون واکسن زده بودم فقط ابریزش, بینی ...

بهرحال مواظبت کردن بی نتیجه نیس.بهتز از واکسنیه که تحقیق رو جنینش کمه

تورو سننه قربونت برم!!!!
قرار نیس چون دکتر خواهر شما گفته بزن نظر بقیه دکترا هم همین باشه.بعدم کی گفته نوع جهش یافته ش خانوما ...

منم نگفتم کسی مجبوره بزنه هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه چون گفتن بعد از نظر دکترت بگو چی گفت گذاشتم..

درضمن هم خودمون داشتیم مادر بارداری ک بخاطر کرونا تو بیمارستان بچشو از دست داده هم تو سایت چند مورد که التماس دعا داشتن برای خاهرشون ک تو خواب مصنوعی بخاطر کرونا و زنعموی شوهرش ک فوت شده بخاطرش و بچش تو بیمارستان..

سلام خانمها چرا درباره چیزی که تحقیق نکردید این همه راحت نظر می دید؟! من از چندتا دکتر پرسیدم گفتند ...

دقیقا دکتر منم گفت بزن خداروشکر ک زدم کرونا رو سه روزه رد کردم اونم فقط با ابریزش بینی

عزیزم کرونایی که نیومده چطور اینقد راجبش اطلاعات هست؟؟؟؟؟  زمان گسترش‌ میدونن 😂

چون دیگه میدونیم هرچی اتفاق میفته برامون خودشون برنامه ریزیش رو میدونن.. فعلا که هرچی میگن هی میشه..

منم نگفتم کسی مجبوره بزنه هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه چون گفتن بعد از نظر دکترت بگو چی گفت گذاشتم.. ...

نگفتم نمیگیرن حامله ها که.گفتم اونام مثل ادمای عادی.دیگه اینکه حامله ها بیشتر میگیرن از مهر و این داستانا نیست

حتی زن حامله تو شرایط خاصش رمدسیور میزنه سی تی هم میتونه بده.منتها باید به موقع فهمید و درمان کرد

تورو سننه قربونت برم!!!!
نگفتم نمیگیرن حامله ها که.گفتم اونام مثل ادمای عادی.دیگه اینکه حامله ها بیشتر میگیرن از مهر و این دا ...

مشکل اینه برا اونا سخته خیلی بیشتر از بقیه..

سی تیم هیچ دکتری قبول نمیکنه تایپیکش هست فک کنم که گفتن مشکوک به درگیری ریه هستن اما هرجا رفتن قبول نمیکنن سی تی کنن..

مشکل اینه برا اونا سخته خیلی بیشتر از بقیه.. سی تیم هیچ دکتری قبول نمیکنه تایپیکش هست فک کنم که گفت ...

من خودم بارداری قبلیم که ۵سال پیش بودم واسه یکاری مجبورشدم سی تی کنم.با روپوش سربی.خود دکتر زنانمم گفت مشگل نداره با روپوش.درجه رو کم کردن انداختن.مشکلی هم پیش نیومد.

بستگی به تبحر و شهر و دکترا داره بنظرم.

تورو سننه قربونت برم!!!!
من خودم بارداری قبلیم که ۵سال پیش بودم واسه یکاری مجبورشدم سی تی کنم.با روپوش سربی.خود دکتر زنانمم گ ...

اره دکتر خیلی مهمه من دکتر مشهور تو شهرمون میشناسم ک میگن ناهنجاری جنینو تشخیص نداده تو سونو سلامت..

ولی سیتیم خطرناکه..

واکسنم بشه نزنی ک خیلی بهتره ن فقط واکسن هردارو جدیدی چون مسلما عارضش کمتر از۵سال مشخص نمیشع اما باید کلا بتونن جای نرن که همسرا باید برن سرکار.مطب باید برن و ادمایی ک تو همه ایوام هستن و رعایت نمیکنن و چون نزدیکن نمیشه نبینیشون..این شرایط ادمو مجبور میکنه بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنه..