2777
2789

سلام

تروخدا هر کسی درباره این لنز اطلاعاتی داره بگه واقعا،، قوز قرنیه دارم دیدم با عینک خوب نمیشه لطفا اگه تجربه لنز اسکلرال دارین بگید و اگه چیزی دربارش نمیدونید هم چیزی نگید چون واقعا موضوع حیاتی برام تنها امیدمه 

خواهش میکنم خواهرانع کمکم کنید دیگه خسته شدم از این که جایی رو درست نمیبینم😭

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗

لنز نمیدونم ولی چرا لیزیک نمیکنی؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

قوز قرنیه دارم لیزیک نمیشه کرد

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه گرفتم از لنز هارد خیلی بهتره اذیت نمیکنه فقط یکم مراقبتش بیشتره و گرونههه

سلام 

چرا ازین لنزا گرفتی چشمات خیلی ضعیفه؟باهاش خوب میبینی اذیت نمیشی باهاش؟

چند گرفتی؟؟

سلام  چرا ازین لنزا گرفتی چشمات خیلی ضعیفه؟باهاش خوب میبینی اذیت نمیشی باهاش؟ چند گرفتی؟؟

سلام دوست عزیز

شما لنزاسکلرال رو گرفتی؟ چطوریاس

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
سلام دوست عزیز شما لنزاسکلرال رو گرفتی؟ چطوریاس

سلام عزیز نه من نگرفتم

سلام

باید سرچ کنید توی گوگل ببینید توی شهرتون کدوم اپتومتریست انجام میدن باید حضوری مراجعه کنید و کامل معاینه بشید من توی شیراز رفتم پیش ایشون 

opt.fatemehosseini 

چون قوزقرنیه من زیاد بود من با عینک دید خیلی کمی داشتم ایشون کامل راهنمایی کردن و بهترین دید رو که میشد داشته باشم رو با لنز اسکلرال به من دادند.