2777
2789
عنوان

ازدواج

661 بازدید | 50 پست

به نظرتون اگه کسی بخواد ازدواج کنه 

از یکی خوشش بیاد 

دختره همه چی تموم باشه 

خیلی عالی باشه 

ولی تا کلاس نهم بیشتر درس نخونده باشه 

ممکنه بعدا مشکلی پیش بیاد؟🚶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش ادم  باید با فردی ازدواج کنه در حد و سطح خودش باشه

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

چند سالشه. ادامه تحصیل میده؟

🌷بیاییم برای شادی یکدیگر دعا کنیمبرای زندگی پر از مهربانی و عشق دعا کنیمبرای سلامتی و سعادت آدم ها دعا کنیمبیاییم برای گشایش قفل های بسته وزنگ زده ی زندگی انسان های گرفتار دعا کنیم🌷

هم کفو بودن مهمه. ببینید بحث تحصیلات، ظاهر، سطح اجتماعی و ثروت. اگه شخص مد نظرتون تحصیلاتش از شما کمتره، امیدوارم در یکی دیگه از این موارد از شما بالاتر باشه تا بالانس بشن. و خب میتونید تشویقش کنید به ادامه تحصیل

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

هم کفویت خیلی مهمه 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

سلام بهتره اول ببینید مدرک تحصیلی خودتون چیه

اگر در یک رِنج باشید که مشکلی نیست

اما اگر سطح تحصیلاتتون بالاست و واقعا فرد مقابل رو دوست دارید و تحصیلاتش اذیتتون میکنه ازش بخواید ادامه تحصیل بده بعد از ازدواج اگر مشکلی نداشته باشید❤

برای رسیدنم به آرزوم فقط یه صلوات بفرست لطفا🙏🏻😍             اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😘💖