یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌷بیاییم برای شادی یکدیگر دعا کنیمبرای زندگی پر از مهربانی و عشق دعا کنیمبرای سلامتی و سعادت آدم ها دعا کنیمبیاییم برای گشایش قفل های بسته وزنگ زده ی زندگی انسان های گرفتار دعا کنیم🌷
هم کفو بودن مهمه. ببینید بحث تحصیلات، ظاهر، سطح اجتماعی و ثروت. اگه شخص مد نظرتون تحصیلاتش از شما کمتره، امیدوارم در یکی دیگه از این موارد از شما بالاتر باشه تا بالانس بشن. و خب میتونید تشویقش کنید به ادامه تحصیل
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
اما اگر سطح تحصیلاتتون بالاست و واقعا فرد مقابل رو دوست دارید و تحصیلاتش اذیتتون میکنه ازش بخواید ادامه تحصیل بده بعد از ازدواج اگر مشکلی نداشته باشید❤
برای رسیدنم به آرزوم فقط یه صلوات بفرست لطفا🙏🏻😍 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😘💖