2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 50 پست
خب خداروشکر ان شالله همیشه سالم باشن  والا بخدا به مدرک نیست  خواهرشوهر من دکترای دامپزش ...

ببین من مامانم خیلی باهوش از بابام بااینکه تحصیل کردس باهوش تر ه بریم مغازه فروشنده یذره کم وزیاد حساب کنه سریع متوجه میشه واینکه تو خیلی چیزا مهارت داره کلاس آمپول زنی رفته خیاطی وبافتنی بلده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم آدمایی با این شرایط که بعداً ادامه تحصیل دادن

ولی خب تحصیلات همه چیز نیست

اونم خیییییلی کم پیدا میشه طرف تحصیلات زیادی نداره ولی وقتی دو کلمه باهاش حرف میزنی میبینی چه با شعور و با شخصیت هستن

ولی خب بازم بستگی به طرف داره که با چه فرهنگی بزرگ شده باشه

من بودم نه قبول نمیکردم چون میگم که همچین آدما خیلی کم هستن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
نوچ اصلا خیلیییییی خووووبه

بش بگو ادامه تحصیل بده اگه می بینی هیچ جوره نمیتونی به شخص دیگه ای فکر کنی چون تا نهم بیشتر نخونده رشته های فنی حرفه ای زودتر تموم میشه میتونه کامپیوتری، معماری، خیاطی چیزی بخونه