2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 50 پست

من کارشناسی خوندم شوهرم سیکله اما معلوماتش کمتر از من نیست منم هرچی دانشگاه خوندم یادم رفته، بستگی داره چقد به روز باشه اخلاقش،من همش میترسیدم شاید اشتباه لفظی  داشته باشه اما اصلا اینطور نیست خیلی باهوش و به روزه

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
کارشناسی

من خودم قبول نمیکردم چون به شخصه تحصیلات واسه م مهمه درسته شعور به تحصیلات نیس ولی بالاخره بینش و نگرش آدم و عوض میکنه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو  جامعه امروزی کم تر کسی پیدا میشه که درس نخونده باشه 

دیگه الان تقریبا همه لیسانس رو دارن 

و بستگی به شخص مقابلت هم داره 

اگه از لحاظ مدرک تحصیلی مثل دختر باشه نه 

اگه بالاتر باشه مشکل ساز میشه

خدایا مرسی ♥️

اصل ازدواج  بر پایه اخلاق و رفتار طرف هست....حالا اگه طرف دکتر هم باشه ولی شعور نداشته باشه نمیشه کاریش کرد...یکیم میبینی سطح سوادش خیلی پایینه اما هم اخلاق داره هم شعور داره هم نحوه رفتار درست در مقابل هر حرکت رو میدونه....به نظر من طرف اگه سطح سوادش پایین باشه ولی موقعیت اجتماعیش بالا باشه ینی تو جامعه زیاد بوده باشه این خیلی خوبه....ببین سعی کن باهاش رابطه قبل ازدواج داشته باشی ینی باهاش ارتباط سالم بگیری و شخصیتش رو کشف کنی اگه رفتار خوبی داشت ازدواج کن اگه رفتار خوبی نداشت ولی ملکه ونوس هم بود ولش کن

یاد اون تاپیکی افتادم که خانومه تاپیک زده بود گفته بود راسته میگن دیپلم ها بی سوادن 😑😑 

اولا بستگی داره خودتون میزان تحصیلاتتون چقدر باشه 

بعدشم مهم اینه شعور داشته باشین اگه میزان تحصیلاتت خودتونم بالاس سرکوفت بهش نزنین 

و اینکه نه به این چیزا نیس 

من دختر عموم دیپلم داره و خونه دار  همسرش لیسانس و سرکاره 

باهم خداروشکر خوبن خوشبخت 

حتی دختر عموم گفت ادامه تحصیل بدم بعد ازدواج همسرش گفت دوس داری بده نداری علاقه نداری نده برام مهم نیست 

مهم اینه شما خودتون چه شرایطی رو بخوایین ببینین با چه شرایطی کنار میایین 

الان یه عده هستن مدرکشون خیلی پایینه ولی از خیلی از لیسانس و فوق لیسانس بهتر بلدن 

دختر عمم دیپلم گرفته درسو ول کرد 

ولی الان همش کتاب میخونه کتابا مختلف از همه چی هم سردر میاره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
یاد اون تاپیکی افتادم که خانومه تاپیک زده بود گفته بود راسته میگن دیپلم ها بی سوادن 😑😑  اولا ...

دقیقا من مادرم تحصیلات نداره ولی از طریق خیاطی و اینا درآمد زایی می کنه اهل مطالعه هم هست

اصل ازدواج  بر پایه اخلاق و رفتار طرف هست....حالا اگه طرف دکتر هم باشه ولی شعور نداشته باشه نمی ...

آخه من با خیلی دخترا قبلا ارتباط داشتم.

ایشون رو از وقتی که دیدم 

همه چیزش خیلی به دلم نشست 

خودش رفتارش حرف زدنش 

و...

انگاری از همه سره😍

فقط مشکلم همین تحصیلاتش.

دقیقا من مادرم تحصیلات نداره ولی از طریق خیاطی و اینا درآمد زایی می کنه اهل مطالعه هم هست

خب خداروشکر ان شالله همیشه سالم باشن 

والا بخدا به مدرک نیست 

خواهرشوهر من دکترای دامپزشکی داره چندین سال درس میخونده و وقت گذرونده

چندوقت صحبتش شد گفتن همه که گوسفند و گاو و شتر چند وقت حامله ان 

خواهرشوهرم بلد نبود با اینکه درسش اینه 

ولی اون یکی خواهرشوهرم دیپلم داشت جواب داد 

حیف اون همه درس و پول خرج این خواهرشوهرم کردن 

الان سرکارم نیست بیکار 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
آخه من با خیلی دخترا قبلا ارتباط داشتم. ایشون رو از وقتی که دیدم  همه چیزش خیلی به دلم نشس ...

پس بیخیال تحصیلاتش......تحصیلاتی که توش شعور و خرد نباشه به درد جرز لای دیوارم نمیخوره...بچسب همینو بگیر..مبارکتونم باشه