2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی میشه روزی هم بشه که من از شب ادراری بچم راحت بشم😢 از امشب امتحان میکنم حتما توروخدا ...

سلام شما پیازدرمانی رو برای دخترتون انجام دادین ؟؟؟؟؟؟

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

طب سنتی افلاطون درمان شب ادراری کودکان 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
خیلی ممنونم ازت عزیز دلم گردو رو تو ماهیتابه تفت بدم دبگه؟  ببخش هی سوال میپرسم

سلام از این روش جواب گرفتید دختر ۸ساله منم شب ادراری داره ؟

خدایا حواسم بهت هست حواست بهم باشه🙂

به نظرم بدون نظر متخصص و مشاور درمان رو شروع نکنید پیشنهاد میکنم اول از سایت باماانا کمک بگیری که هم دردسترسه هم مشاور تخصصی داره شاید شب ادراری برای هرکسی یه ریشه جدا داره برای همه نمیشه یه نسخه پیچید 

سلام، دختر من الان داره 5 سالش میشه و تا یکی دوماه پیش تقریبا هرررر شب، چندین بار جاشو خیس میکرد...

حتی وقتی شبا بیدار میشدم ببرمش توالت و میدیدم که جاشو خیس کرده، همه سر تا پاشو میشستم و خشک میکردم و تشک و... رو عوض میکردم و بازم معمولا تا صبح چند بار جیش میکرد...

کم مصرف کردن مایعات و مصرف گرمی جات و... هم هیییچ تاثیری نداشت...

اصلا انگار مثانه بچه شبا یک قطره ادرار رو هم نگه نمیداشت، چون هر دفعه حجمش کم ولی دعات ادرارش زیاد بود...

تا اینکه تو همین سایت یه بنده خدایی دیدم ماساژ زیر ناف و ران ها با روغن سیاه دانه رو پیشنهاد داده و من امتحانش کردم و بعداز چند شب معجزه شد😍😍😍

الان دخترم الحمدلله اصلا شب ادراری نداره و راحت تا یازده دوازده روز میخوابه...

حتی بعضی شبا که جیش داشته باشه بیدار میشه و منم بیدار میشم و میبرمش توالت، چون مثانه کامل پر میشه و فشار باعث میشه که بیدار بشه، در صورتیکه قبلا اصلا مثانه پر نمیشد انگار...

روغن سیاه دانه رو حتما حتما حتما امتحان کنین وو حتما حتما از یه عطاری خوب تهیه کنین که سیاه دانه تو روغنش ته نشین باشه، چون این کارخونه ای ها و شرکتی ها اصلا به درد نمیخورن...

هر شب تا سی چهل روز هم حتما ادامه بدین و اصلا یک شب هم ترک نکنین...

حدود یکی دو دقیقه ماساژ کافیه

من که خیلی دعا میکنم واسه کسی که این روش رو یادم داد، امیدوارم همه از این مساله راحت بشین...

یاعلی...

القصه مخلوط پودر دارچین و کمی نمک و اب پیاز را مخلوط کرده و از زیر ناف تا پایین مثانه به حالت دورانی ...

سلام عزیزم 

شما وتقعا نتیجه داد برانون این روش؟,الان بعد این همه مدت بر نگشت شب ادراری؟

گردو رو با همون پوست سفت و سختی که روشه برشته کنیم یا از جلد دربیاریم و تو ماهیتابه تفت بدیم؟

خدايا آن ده ,كه آن به

سلام عزیزم شما وتقعا نتیجه داد برانون این روش؟,الان بعد این همه مدت بر نگشت شب ادراری؟گردو رو با همو ...

بله برنگشته ،حتما البته مداومت کنید به انجام دستورات ،بعدبهبود ماهی 1 بار دستور را انجام دهید

گردو با پوست

گوشت گوساله و دوغ و نوشابه سردی ها کاملا حذف