2777
2789

یه نکته دیگه هم بگم که نمکی که استفاده کردم، نمک دریا بود از اینا که عطاری ها دارن و دارچینش را خودم پودر کردم که مطمعن باشه و پیاز را هم هرشب رنده میکردم و اندازه دو قاشق غذا خوری اب میگرفتم، همش را مخلوط کرده و ماساژ میدادم

انشالله شما هم نتیجه بگیری

سلام خانمی ببین مرتب استفاده کن،من بعد 10 روز نتیجه گرفتم،و بعدش همچند شب یک بار  ادامه دادم ت ...

یعنی میشه روزی هم بشه که من از شب ادراری بچم راحت بشم😢

از امشب امتحان میکنم حتما

توروخدا دعا کن دختر منم خوب بشه

گردو نمیخوره دوس نداره اصلا

💚اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد💚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نکته دیگه هم بگم که نمکی که استفاده کردم، نمک دریا بود از اینا که عطاری ها دارن و دارچینش را خودم ...

نمک و دارجین چقد مصرف کردی؟ 

نمک دریا ندارم ازاین معمولیا نمیشه؟

دخترت نصف شب میره دستشویی؟یا تا صبح میخوابه؟

نمک و دارجین چقد مصرف کردی؟  نمک دریا ندارم ازاین معمولیا نمیشه؟  دخترت نصف شب میره د ...

نمک دریا همه جا دارن، بگردی پیدا میکنی ارزونه

هر شب نصف قاشق مرباخوری پور دارچین

نصف قاشق مرباخوری نمک دریا

با دو قاشق غذا خوری اب پیاز، همه رو با هم مخلوط میکنی

ه

نمک و دارجین چقد مصرف کردی؟  نمک دریا ندارم ازاین معمولیا نمیشه؟  دخترت نصف شب میره د ...

نه الان از شب تا صبح خشکه خدا رو شکرر

یه وقتایی هم خودش بیدار میشه میره دستشویی

من دقیقا چندین سال شبا خواب نداشتم، انشالله دختر شما هم خوب میشه، راستی میتونی گردو تفت داده شده  را پودر کنی تو شام شبش بریزی، مثلا قاطی خورشتش یا هر غذای دیگه

نه الان از شب تا صبح خشکه خدا رو شکرر یه وقتایی هم خودش بیدار میشه میره دستشویی من دقیقا چندین سال ...

خیلی ممنونم ازت عزیز دلم

گردو رو تو ماهیتابه تفت بدم دبگه؟ 

ببخش هی سوال میپرسم

[QUOTE=204576845]خیلی ممنونم ازت عزیز دلم گردو رو تو ماهیتابه تفت بدم دبگه؟  ببخش هی سوال میپرسم[/QUOTE

خوشحال میشم اگه بتونم کمکمی کنم

من میزاشتم روی بخاری یا شعله پخش کن

روی تابه هم میشه

گردوی با پوست را

سلام خانمی ببین مرتب استفاده کن،من بعد 10 روز نتیجه گرفتم،و بعدش همچند شب یک بار  ادامه دادم ت ...

عزیزم من یه دفعه اینکارو کردم همون شب دسشویی کرد😣

بعد فک کنم اگه اشتباه نکنم میگفتن بزارید چنددیقه بمونه بعد پاکش کنید؟؟!

البته منم مثل شما گذاشتم تا صبح موند و دسشویی کرد منم گفتم لابد چون آب و پیاز و اینچیزاست سردش شده دسشویی کرده .دیگه استفاده نکردم.

گردو هم ک پسر من امکان نداره بخوره ‌.فقط با نون و پنیر میخوره

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
عزیزم من یه دفعه اینکارو کردم همون شب دسشویی کرد😣 بعد فک کنم اگه اشتباه نکنم میگفتن بزارید چنددیقه ...

عزیزم چندین شب پشت سر هم  دوباره امتحان کن

ضرر نداره، انشالله نتیجه میگیری

نمک هم نمک دریا باشه

گردو تفت داده شده، را با هر چی خواستی بهش بده

گوشت گوساله را هم حذف کن

من بچم گردو میخوره خیلی سرفه میکنه

نبات داغ یا خرما یا عرق نعنا بده ،و مهمترینش همون دستور آب پیاز و نمک و دارچینه

گوشت گوساله را هم اگه مصرف میکنید ،کلا حذفش کنید

نبات داغ یا خرما یا عرق نعنا بده ،و مهمترینش همون دستور آب پیاز و نمک و دارچینه گوشت گوساله را هم ا ...

سلام عزیزم بچه شماکلاشب ادراریش خوب شد؟پسرمن نزدیک ۱۰سالشه ی پسرم دارم نزدیک۲سالشه میترسم کوچیکه روبعدش یادبدم بره دسشویی شب ادراری نداشته باشه بزرگه بیشترخجالت بکشه خیلی براش ناراحتم همش بهش میگم خیلیااینجورن ولی خودش خیلی غصه میخوره دوست داره زودترخوب شه ی وقتاکه بیدارمیشه میره دسشویی یاجیش نمیکنه انقدخوشحال میشه

سلام عزیزم بچه شماکلاشب ادراریش خوب شد؟پسرمن نزدیک ۱۰سالشه ی پسرم دارم نزدیک۲سالشه میترسم کوچیکه روب ...

بله عزیزم 

این روشی که گفتم را بادقت و حوصله انجام بده 

مایعات هم از ۸ شب به بعد قطع کن

گوشت گوساله و دوغ و خیارشور و دلستر و نوشابه و سردیجات هم به کل حذف کن 

اگرم اضطراب داره 

شب به شب اسپری گلاب به بالشش بزن