2777
2789

من خالم بخاطر اپلاسیون گرف 

هرروز نیم ساعت تو اب و سرکه مینشست و سکنجبین میخورد خوب شد 

درحالی که با لیزر حتی خوب نشد و برگشت

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
من خالم بخاطر اپلاسیون گرف  هرروز نیم ساعت تو اب و سرکه مینشست و سکنجبین میخورد خوب شد  ...

حتما اگر میتونی برو زیر نظر دکتر طب سنتی

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خالم بخاطر اپلاسیون گرف  هرروز نیم ساعت تو اب و سرکه مینشست و سکنجبین میخورد خوب شد  ...

چطوربفهمم تبخاله،یه طرف کشاله رانم پوستش حساس شده تایه کوچولو میخوارونم جاجایی زخم میشه حدود 3تا

پماد آسیکلوویر.

تنها داروی مجوزدار آسیکلویره‌. اگر مشکل خاصی ندارین می‌تونین قرصشم مصرف کنین.

برای استفاده از پماد محیط رو تمیز کنین و دستتونم تمیز باشه و بعد با گوش‌پاک‌کن پماد رو بزنین جوری که به جایی پخش نشه.

موقعی که تبخال دارین از نزدیکی جنسی اجتناب کنین.

قرص آسیکلوویر رو فقط برای وقتی استفاده کنین که مدام دارین تبخال می‌زنین، نه زمانی که سالی یکی دو بار تبخال می‌زنین. قرص برای اینه که اگر ویروس رو پخش کردین و منتقل شده به قسمتای مختلف ناحیه تناسلی جلوی پیشرفتش گرفته بشه و سریع کنترل شه. معمولا دوره درمان یک تا دو ماهه و روش دستور استفاده‌ش هست.

چطوربفهمم تبخاله،یه طرف کشاله رانم پوستش حساس شده تایه کوچولو میخوارونم جاجایی زخم میشه حدود 3تا

راسیتش من تاحالا تبخال تناسلی ندیدم من خالم ماما هست خودش متوجه شده بود رفت درمان کرد 

شما برو توضیح بده ب دکتر متوجه میشه یا برو دکتر زنان تا گف تبخال برو طب سنتی

پماد آسیکلوویر. تنها داروی مجوزدار آسیکلویره‌. اگر مشکل خاصی ندارین می‌تونین قرصشم مصرف کنین. برای ...

چطوربفهمم تبخاله؟حدودا1ماه سمت راست کشاله رانم متوجه چندتازخم سطحی شدم خوب میشن انگارپوستم اون قسمت خشک شده باشه،تادست بزنم یه کوچولو بخوارونم زخم میشه جاجایی

اپلاسیوننننننن😮😮😮😮

کرک و پرم ریخت 😐

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
اپلاسیوننننننن😮😮😮😮 کرک و پرم ریخت 😐

بله و دیگه هم نرف با نوره انجام میده

چطوربفهمم تبخاله؟حدودا1ماه سمت راست کشاله رانم متوجه چندتازخم سطحی شدم خوب میشن انگارپوستم اون قسمت ...

اگر تابه‌حال نزدیکی جنسی نداشتین تبخال نمی‌تونه باشه. چون تبخال ویروسه و از یه آدم به دیگری منتقل می‌شه و سطوحی مثل توالت فرنگی و... هم امکان انتقال نداره. ولی اگر قبلا نزدیکی داشتین احتمالش هست که تبخال باشه. اگر نمی‌تونین مطمئن تشخیص بدین پزشک زنان به‌راحتی می‌تونه تشخیص بده.

اگر تابه‌حال نزدیکی جنسی نداشتین تبخال نمی‌تونه باشه. چون تبخال ویروسه و از یه آدم به دیگری منتقل می ...

ازدواج کردم،بایدبرم دکترخیلیتوفکرم ناراحتم یه دفعه زخم شد ولی دردنداره علائم خاصی ندارم

ازدواج کردم،بایدبرم دکترخیلیتوفکرم ناراحتم یه دفعه زخم شد ولی دردنداره علائم خاصی ندارم

ممکنه اصلا تبخال نباشه. اما بهتره برین دکتر تا اون تشخیص بده و زمانی هم که این زخم پیش میاد بهتره رابطه رو بی‌خیال شین تا مطمئن شین چیه.

حتی اگر تبخالم باشه به جز این که رومخیه هیچ آسیبی نداره. فقط برای زنان بارداری که موقع زایمانن اگر تبخال داشته باشن دکتر ممکنه مانع از زایمان طبیعی بشه. همین.

چون ویروسش ممکنه واسه نوزاد خطرناک باشه. اما هیچ خطری برای بزرگسالا نداره. خیالتون تخت.