mahyailiya مدیر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 عنوان چرا هیچکس حمایتم نمیکنه😢💔 | مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 45 پست خدا شاهده الان تاپیکم هم نمیاید😢💔 سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️ 1400/05/31 | 21:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 من یه گروه دارم که پیجتو میتونی باهاش بالا ببری خواستی بگو لینک بدم حتما عزیزمچه گروهیه؟ سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
xzhoai عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 102 چن تا؟🙄 تاجایی ک خودم خسته نشدم شاید هزارتا شایدم ۷۰۰تا شایدم روزی ۷۰۰تا کلا نمیدونم ولی الان واست شروع میکنم به فرستادن:)❤
راحتم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2869 اون کیه؟ شاخ اینیستا برو راجبش سرچ کن منو ساقی جونم با هم دیگه خواهریم😍سلامتی همه خواهرا راستی ۳ ماه دیگه خاله میشممممممم😍تیکر بارداری خواهرمه
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 تاجایی ک خودم خسته نشدم شاید هزارتا شایدم ۷۰۰تا شایدم روزی ۷۰۰تا کلا نمی ... ممنونم عزیزم😍😍خیلی زیاد نباشه که تابلو بشه😑 سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 شاخ اینیستا برو راجبش سرچ کن من ۶۰میلیونم کجا بود😑😑😑 سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
xzhoai عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 102 ممنونم عزیزم😍😍 خیلی زیاد نباشه که تابلو بشه😑 باشهه🤗پس فعلا کممیفرستم روی ۴۰ یا ۵۰تا میفرستم ک تو سه یا چهار روز برع چیزی ک میخوای
راحتم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2869 من ۶۰میلیونم کجا بود😑😑😑 خب عزیزم کار اینترنی همینه دیگه چقدر وقته پیج زدی؟ منو ساقی جونم با هم دیگه خواهریم😍سلامتی همه خواهرا راستی ۳ ماه دیگه خاله میشممممممم😍تیکر بارداری خواهرمه
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 باشهه🤗 پس فعلا کممیفرستم روی ۴۰ یا ۵۰تا میفرستم ک تو سه یا چهار روز برع چیزی ک میخوای وای مرسی عزیزم😍😍😍چجوری جبران کنم برات😍😍 سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 خب عزیزم کار اینترنی همینه دیگه چقدر وقته پیج زدی؟ دو سه روزه🥲 سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
گیلاس66 عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 654 من یه گروه دارم که پیجتو میتونی باهاش بالا ببری خواستی بگو لینک بدم سلام لینک گروهو بمن نمیدین
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 سلام لینک گروهو بمن نمیدین منم میخوام🥺 سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
xzhoai عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 102 وای مرسی عزیزم😍😍😍 چجوری جبران کنم برات😍😍 لطفا فقط واسم دعا کن به چیزی ک میخوام برسم:)😍❤
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 لطفا فقط واسم دعا کن به چیزی ک میخوام برسم:)😍❤ چشم عزیزم حتما❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍 سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️
راحتم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2869 دو سه روزه🥲 پیچت رو بده فالو کنم عزیزم منو ساقی جونم با هم دیگه خواهریم😍سلامتی همه خواهرا راستی ۳ ماه دیگه خاله میشممممممم😍تیکر بارداری خواهرمه
mahyailiya مدیر استارتر عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 1281 پیچت رو بده فالو کنم عزیزم مرسی عزیزم😍❤️🌹 سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏 ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️🙇♀️