2777
2789
عنوان

با شوهرم چه رفتاری کنم

293 بازدید | 39 پست

فیلم های پ و ر ن و اینا میدید از اوایل ازدواج هر بار با بحث و دعوا و حرف درست میشد یه مدت نمیرفت سمتشون دوباره اینکارو میکرد خود * ار* هم داره ..

بعد یه مدت ترک میکنه دوباره شرو میکنه ..

تا یکی دوبار کانالها و گروهای خیلی بدی رو گوشیش دیدم و بلاک شده ها و ..خیلی دعوا کردیم س*ک* چت حتی کارمون بالا گرفت و بعدم یه مدت حذف کرد همه چیزو و اما بعد یه مدت نصب کرد منم خیلی سخت نگرفتم مثلا از اونور بوم نیافته ولی الان دوباره چند بار دیدم تو اون گروههای خیلی بد که فقط دنبال اینجور  چتان رفته دعوا مرافه کرویم میگه مگه نمیشناسیو ول کن و یه جی بیخودیه تو بزرگش میکنی 

البته تو دعوا بهم گفت حالا که اینجوری میگی من تو واقعیت میرم دنبالش 

خیلی خیلی بهش اعتماد داشتم الان با این رفتارا فقط شک و بد دلی سراغم اومده دیر میاد فکرای بد میکنم میاد کنارم یکم خوبم کاری میخواد بکنه یادم میاد حالم بد میشه میگم بریم مشاوره نمیاد میگه جیز بیخودیه دیگه نمیرم سراغش ولی من دلم اروم نمیگیره اعتمادم از بین رفته حالم بده دلم میخوادازش جداشم بچم جلو چشممه نمیدونم چیکار کنم بهش میگم فرقی با خیانت نداره ولی میدونم الان میگه نمیرم بعد یه مدت دوباره شرو میکنه 

چیکار کنم ؟ راهی داره کاملا ترکش کنه ؟ بنطرتون تو واقعیتم ممکنه کاری کنه؟ 

لایک نکنین لطفا 😊

سلام دوست عزیز🌹

میشه توی این وضعیت کرونا از پیج اینستاگرام کوچک من حمایت کنید تا بتونم کسب و کار حلال داشته باشم؟؟اگه شرایطش رو دارین خواهش میکنم پیج منو حمایت کنید اگر نه ببخشید که وقتتون رو گرفتم❤️🙏🌹

https://www.instagram.com/p/CSzOqNBDs0i/?utm_medium=share_sheet

سلام خدا جونم،روزمون رو با نام مقدس تو آغاز میکنیم تو آغاز وپایان هر چیزی هستی ،ای آرامش دهنده،ای تسکین دهنده،ای شفا دهنده،ای نجات دهنده، .........ب اندازه ی عظمت خودت  تورا ششششششکر وثنا وسپاس میگوییم🙏🙏  ای آرام جانم مردم کشورم وجهان هستی ات را از هر روحی ک آزارشان میدهد  ...روح ترس ،غم نگرانی ،اندوه ،ناامیدی، فقر،انتقام،شهوت وزنا ،ناکامی ، بیماری،غرور وتکبر ،،گناه، دروغ ،افسردگی ،ناسپاسی خشم عصبانیت و......رهایشان کن ونجاتشان ده...وقلبهایشان رامملو از عشق ونیکویی ومحببتت گردان ...ای لایتناهی     تو پادشاه زندگیمان باش وتنها خواست واراده ی تو در زندگیمان اجرا گردد..آمین🙏 آمین🙏 آمین🙏🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

اینجور ادما شرطی ان رو ‌سکس چت و خود‌‌‌...‌.

تو دنیای واقعی سمتش نمیرن معمولا

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور ترکش بدم؟

شما نمیتونی باید خودش بخواد 

باید بره پیش روانپزشک ‌سکس تراپ تا درمان بشه یکمم طول میکشه 

ولی بازم میگم خودش باید بخواد

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
خانوادت پشتت هستن ک بترسونیش؟

آره ولی اخلاق بدی داره می افته رو دنده لج اگه همه بفهمن 

اگه بخوام برم بدای ترسوندن فقط خودم میرم به خانواده ام میگم کار داره چون شهر دیگه هستن خانوادم 

فقط نمیدونم درسته اینجوری یا نه؟ بعد اگه جدی شد فقط مسئلم دخترمه

لایک نکنین لطفا 😊
راضیش کن برید روانشناس ماین ماثر صنعت پور.ن تاثیر های مخربی میزاره  اعتیاد مرد ها  به خو ...

نمیاد میگه خودم نخوام نمیرم ولی خب دیدم دوباره میره سمتش

لایک نکنین لطفا 😊

توی خودت یه عصرویه صبح سوره ی نور بخونید درست میشه به امید خدا شوهرمنم داشت ازاین کارا انقدرمن برعکسشو انجام دادم یعنی رفتم طرف چیزای مذهبی که اونم الان خودش بی خیال اون چیزا شده

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم