2777
2789
عنوان

با شوهرم چه رفتاری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 39 پست
کنترلش نکن بیخیال شو  واقعی نمیره مطمعن باش شوهرت خجالتیه؟استرسش زیاده؟

استرسش خیلی خیلی زیاده ..

نمیتونم یه مدت بی خیال شدم میفهمیدم اما به رو خودم نمی اوردم بدتر شد ..

کلا گوشیش بیست و چهار ساعت دست منه خودش تو خونه اس بعد من کاملا متوجه میشم یا تاریخچه ایی چیزی میبینم یهو یا پاک نمیکنه 

لایک نکنین لطفا 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده عزیزم خدا بهت صبر بده من نمیتونم تحمل کنم تو شکمم بچه هم داشته باشم میرم طلاق میگیرم چون یب ...

خیلی خودم هم هر دفعه به خودش یا خودم میگم اینا اما نمیدونم چرا موقع عمل دو دل میشم 😢

لایک نکنین لطفا 😊
شما نمیتونی باید خودش بخواد  باید بره پیش روانپزشک ‌سکس تراپ تا درمان بشه یکمم طول میکشه  ...

خودش میگه میخواد تلاششم دیدم شده یه مدت طولانی نره اما یهو نمیدونم چش میشه دوباره ..

نمیاد هم نمیدونم چطور بزور راضیش کنم 

لایک نکنین لطفا 😊
استرسش خیلی خیلی زیاده .. نمیتونم یه مدت بی خیال شدم میفهمیدم اما به رو خودم نمی اوردم بدتر شد .. ...

خب درکش کن ترک اعتیاد سخته برا مقابله با استرس اینکارو میکنه 

شما کنترلش نکن برا ارامش خانواده 

راههای رفته رو دوباره نرو یکم نگران سلامتیت باش

شایدم تو براش کم گذاشتی یا از تو راضی نیست تمام تلاشتو بکن جدایی چرا

فک نمیکنم تقریبا خیلی زیا  رابطه داریم راضی ام هست میپرسم هم ازش 

میگه تقصیر خودشه و ترک میکنه ولی فقط مدت کوتاه تاثیر داره

لایک نکنین لطفا 😊
خودش میگه میخواد تلاششم دیدم شده یه مدت طولانی نره اما یهو نمیدونم چش میشه دوباره .. نمیاد هم نمیدو ...

از مضراتش بهش گفتی؟

بهش گفتی که چقد میتونه به رابطتون لطمه بزنه؟

وممکنه اختلال جنسی بگیره؟

یه مدت بهتره از گوشی معمولی استفاده کنن تا وسوسه نشن

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
خیلی خودم هم هر دفعه به خودش یا خودم میگم اینا اما نمیدونم چرا موقع عمل دو دل میشم 😢

بنظرم عزیزم آبروشو پیش خانوادش ببر هرچن کار درستی نیس بگو ولی ببین خدا شاهده یبار دیگه برم گوشیت ببینم فیلم میبینی و عکسی ب خانوادت میگم آبروتو میبرم میگم بیاین جمعش کنید ک فردا هزار غلط دیگه نکنه

توی خودت یه عصرویه صبح سوره ی نور بخونید درست میشه به امید خدا شوهرمنم داشت ازاین کارا انقدرمن برعکس ...

واقعا یعنی میشه کامل ترک کنه ..

شوهر من نمازشو ترک کرده متاسفانه قبلا هم نماز و هم قران میخوند روزه میگرفت

میشه بگی چه کارهایی میکردی؟

لایک نکنین لطفا 😊
خب درکش کن ترک اعتیاد سخته برا مقابله با استرس اینکارو میکنه  شما کنترلش نکن برا ارامش خانواده ...

ازش دلسرد میشم الان یه مدته نمیخوام رابطه داشته باشم باهاش وسطش ولش میکنم میدونمم اذیته ولی واقعا داغون شدم نمیدونم دنبال راه جدیدم خودمم خستم از تکرار 

لایک نکنین لطفا 😊
از مضراتش بهش گفتی؟ بهش گفتی که چقد میتونه به رابطتون لطمه بزنه؟ وممکنه اختلال جنسی بگیره؟ یه مدت ...

اره قبلا گفتم 

اما فک کنم دوباره یاد آوری کنم بهتره 

گوشیشم عوض کنه خوبه ممنون .

بنطرتون چقد طول میکشه کامل از سرش بی افته ؟ چه مدت گوشی ساده بدم دستش؟

لایک نکنین لطفا 😊
اره قبلا گفتم  اما فک کنم دوباره یاد آوری کنم بهتره  گوشیشم عوض کنه خوبه ممنون . بنطرتو ...

هرچه بیشتر بهتر 

اگه مذهبیه از اععتقادات مذهبیش استفاده کنین 

وتنهاش نزارین هیچ وقت 

براش کم نزار 

انشالله خوب میشه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍