2777
2789
عنوان

دور سر جنین بزرگ لطفاً بیاین

5111 بازدید | 32 پست

خانوما دور سر جنین زده ۳ هفته از بقیه بدنش بزرگتره. داپلر هم انجام شده گفت مشکل مغزی نداره و کاملا سالمه. الان دلیل این بزرگ بودن سر چیه؟ خیلی نگرانم☹️

خدایا شکرت...

وای چن هفتته 

منم امروز ۳۵ هفتم رفتم سنو دور سرش ۳۸ هفته بود

توی نت مشکل مشابه زیاد دیدم عادیه انکار

بقیه اندامشم هفته هات رو بگو 

کلا عکس سنو را بده

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه داپلر چقد شد عزیزم

چحوری بود

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...

سونوگرافی خطا داره.... چرا بیجهت استرس داری؟

اینهمه نی نی که وزنشون رو اشتباه اعلام میکنه 

اینهمه تعیین جنسیت که خلافش مشخص میشه 

فامیل خودم رفته سونو گفتن بچه ات دست نداره... تازه جای درست حسابی رفته ... الحمدلله بچه سالم بود...

و صد البته اینهمه جنین سالم که توی غربالگری ریسک معلولیت میده و مادر تحت استرس شدید قرار میگیره...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
وای چن هفتته  منم امروز ۳۵ هفتم رفتم سنو دور سرش ۳۸ هفته بود توی نت مشکل مشابه زیاد دیدم ع ...

خودم ۳۲ هفته م عزیزم ولی گفت جنین درشته بدنش ۳۳ هفته ست اما سرش ۳۶ هفته.☹️ 

عکس سونو داپلر رو بفرستم؟

خدایا شکرت...
خودم ۳۲ هفته م عزیزم ولی گفت جنین درشته بدنش ۳۳ هفته ست اما سرش ۳۶ هفته.☹️  عکس سونو داپلر رو ...

عکس سنو داپلر و سنو معمولیت را بفرس ببینم ...منم پبام دادم پزشکم منتظرم جواب بده نکرانم

سونوگرافی خطا داره.... چرا بیجهت استرس داری؟ اینهمه نی نی که وزنشون رو اشتباه اعلام میکنه  ای ...

ان و آنومالی همه چی خوب بوده انجام دادم. الان داپلر هم جای دیگه رفتم بازم گفت سرش بزرگه اما سالمه مغز و ایناش

خدایا شکرت...
عکس سنو داپلر و سنو معمولیت را بفرس ببینم ...منم پبام دادم پزشکم منتظرم جواب بده نکرانم

بذار آپلود کنم میفرستم الان. من فردا باید ببرم مطب ببینه. دق میکنم تا فردا

خدایا شکرت...
ان و آنومالی همه چی خوب بوده انجام دادم. الان داپلر هم جای دیگه رفتم بازم گفت سرش بزرگه اما سالمه مغ ...

منم تا ۳۰ هفته خوب بود

۳۰ هفته ۳ هفته جلوتر بود

گفتن کلا درشته

الانم امروز ۳ هفته جلوتر بود

بذار آپلود کنم میفرستم الان. من فردا باید ببرم مطب ببینه. دق میکنم تا فردا

منم خیلی ترسیدم 

صبح میری؟

لطفا رفتی بیا بهم بگو چی گفت

منم تا ۳۰ هفته خوب بود ۳۰ هفته ۳ هفته جلوتر بود گفتن کلا درشته الانم امروز ۳ هفته جلوتر بود

دقیقا منم همینطور ۳۰ هفته فقط گفت درشته ولی ۳۲ هفته گفت سرش بزرگه. اصلا نمیدونم چی میتونه باشه

خدایا شکرت...