2777
2789
عنوان

دور سر جنین بزرگ لطفاً بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5114 بازدید | 32 پست
فردا عصر میرم عزیزم. باشه هرچی گفت میام همینجا میگم

ایشالله چیزی نیس

نگفتی سنو داپلر هزینش جقد شد

چجوری بود

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم عزیزم مثل سونو معمولی بود. ۴۲۰ تومن شد

خیلی ناراحتم و چ عجیب مشکلمون مثل همه امشب دلمون بی قراره 

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
خیلی ناراحتم و چ عجیب مشکلمون مثل همه امشب دلمون بی قراره 

آره واقعا هرکاری میکنم حواسم پرت بشه نمیشه. اصلا نمیدونم چه دلایلی میتونه داشته باشه وقتی ان تی و آنومالی همه خوب بودن. آخه چه مشکلی هشت ماهگی خودشو نشون میده😭

خدایا شکرت...
آره واقعا هرکاری میکنم حواسم پرت بشه نمیشه. اصلا نمیدونم چه دلایلی میتونه داشته باشه وقتی ان تی و آن ...

ب نظر تو چیه 

چ حسی داری

ب نظر تو چیه  چ حسی داری

دکترم به دیابت پنهان هم مشکوک بود. با وجود اینکه اوایل دیابتم سر مرز بود و بعدش کاملا خوب شدم حتی امروز بازم آزمایش دیابت دادم. نمیدونم دیابت پنهان چطوری تاثیر میذاره رو جنین اصلا چی هست

خدایا شکرت...
دکترم به دیابت پنهان هم مشکوک بود. با وجود اینکه اوایل دیابتم سر مرز بود و بعدش کاملا خوب شدم حتی ام ...

ن ب دیایت نیس منکه ندارم اصلا 

من امشب نمیخابم

یعنی چیه

نکنه مشکلی باشه😭

خب دکتر سنو چی گفت بهت

ن ب دیایت نیس منکه ندارم اصلا  من امشب نمیخابم یعنی چیه نکنه مشکلی باشه😭 خب دکتر سنو چی گف ...

دکتر سونو گفت سر بزرگ میشده که از آب دور مغز یا همون هیدروسفالی باشه که الان با این سونو که من انجام دادم اون مشکل نیست مغز سالمه و آب دور مغز زیاد نیست که سر بخاطرش بزرگ بشه. اما سر بزرگه واقعا یعنی سونوی قبل اشتباه نکرده.

شما هم داپلر انجام دادین؟

خدایا شکرت...
دکتر سونو گفت سر بزرگ میشده که از آب دور مغز یا همون هیدروسفالی باشه که الان با این سونو که من انجام ...

نه عزیزم 

دکترم نگفت

شما همون روز داپلر انجام دادی؟همون دکتر سنو داپلر انجام داد؟

نه عزیزم  دکترم نگفت شما همون روز داپلر انجام دادی؟همون دکتر سنو داپلر انجام داد؟

نه من دیروز دکتر رفتم که گفت سرش بزرگه داپلر نوشت. امروز رفتم داپلر رو انجام دادم. فردا جواب رو ببرم دکترم ببینه. 

اصلا درست توضیح هم نمیده که چه دلایلی میتونه باعث سر بزرگ بشه بدتر استرس میگیرم.

ولی یه دوستم بود ماه پیش زایمان کرد دکترش گفته بود سر بچه بزرگه امشب ازش پرسیدم چجوری بود وقتی به دنیا اومد گفت نه تنها بزرگ نبود بلکه ریز و کوچیک هم بوده بچه ش. حالا نمیدونم واقعا برا خودمون هم همینه الکی داره بهمون استرس میده

خدایا شکرت...
نه من دیروز دکتر رفتم که گفت سرش بزرگه داپلر نوشت. امروز رفتم داپلر رو انجام دادم. فردا جواب رو ببرم ...

امید ب خدا نترس

ارثیه

من خیلی توی وت خوندم 

همینجا تاپیکای گذشته ی نی نی سایتیا در مورد این مشکلشون.بعد همشون گفتن نه سالم بودن بچه هامون و سنو دقیق نی

هفته های اخر پیش میاد 

ولی شما فردا رفتی لطفا منو در جریان بزار منتظرم

امید ب خدا نترس ارثیه من خیلی توی وت خوندم  همینجا تاپیکای گذشته ی نی نی سایتیا در مورد این ...

باشه عزیزم حتما بهت خبر میدم. ان شاءالله که سالم باشن دوتاشون

خدایا شکرت...

سلام عزبزم رقتی دکتر

چی شد

سلام عزبزم رقتی دکتر چی شد

سلام عزیزم. همین الان از دکتر اومدم. دکتر گفت چون سونو داپلر مشکلی رو نشون نداده و هیدروسفالی نیست و مغز سالمه دیگه خیالمون راحته که بچه سالمه فقط خودش دور سرش یه مقدار بزرگتره. گفت اونجوری هم تصور نکن که خیلی سرش بزرگه و تابلو یه مقداری از سن خودش جلوتره و بزرگتر. پرسیدم نیاز هست که بازم چکاب انجام بدم گفت نه دیگه خوبه خیالمون راحته

خدایا شکرت...
سلام عزیزم. همین الان از دکتر اومدم. دکتر گفت چون سونو داپلر مشکلی رو نشون نداده و هیدروسفالی نیست و ...

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی خداراضکر 😍😍