2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اول همسرم گرفت هفته بعدش خودم ..دو روز بعد پسر کوچیکم .....

ددو روز بعد از شما پسرت گرفت؟ یعنی شما با فاصله ی هفته علائم دادین 

چه کار کردین 

کی ازتون مراقبت کرد 

جواب ابلهان خاموشی است
ددو روز بعد از شما پسرت گرفت؟ یعنی شما با فاصله ی هفته علائم دادین  چه کار کردین  کی ازت ...

اره عزیزم ....خودمون دیگه مراقبت کردیم من چون باردار بودم خیلی اذیت شدم خیلییییی مثل ی کابوس بود برام هیچی نمیتونستم مصرف کنم جز قرص استامینوفن ...ولی مرتب آب هویج سیب...انبه ....سوپ ....آبگوشت محلی ..قرص جوشان ....بخور بابونه ..بخور آویشن ....دود عنبر نسا ....اسپند مرتب دود میکردم ...ولی همسرم مرتب قرص آزیترومایسین هر هشت ساعت دمنوش پونه کوهی و آویشن   ..دیفن هیدرامین ‌‌...دود آدامس کوهی ...گلاب روزی سه بار نصف استکان...من خودم اخری نفس تنکی گرفتم دیگه مجبور شدم دود شیره شبا سه تا بگیرم گلاب هم خوردم ...

خدایا شکرت 💞
ددو روز بعد از شما پسرت گرفت؟ یعنی شما با فاصله ی هفته علائم دادین  چه کار کردین  کی ازت ...

سلام عزيزم، ببخشيد شما قبلا گفته بودين تكرر ادرار داشتين، ميشه بگين چيكار كردين خوب شدين؟؟ لطفا كمكم كنيد،خيلي اذيت ميشم

سلام عزيزم، ببخشيد شما قبلا گفته بودين تكرر ادرار داشتين، ميشه بگين چيكار كردين خوب شدين؟؟ لطفا كمكم ...

ااره ببین عفونت ادراری نداری 

من عفونت ادراریم خوب شده بود ولی هنوز تکرر داشتم مال اعصابم بود بهش اهمیت نده هرچی حساس تر باشی بدتر میشه

جواب ابلهان خاموشی است
من اول همسرم گرفت هفته بعدش خودم ..دو روز بعد پسر کوچیکم .....

ععزیزم پسرت تب داشت چه کار کردی خوب شد چند وقتش بود بچه من شیش ماهشه تب داره دکترم بردم اما میترسم

جواب ابلهان خاموشی است
ااره ببین عفونت ادراری نداری  من عفونت ادراریم خوب شده بود ولی هنوز تکرر داشتم مال اعصابم بود ...

عزيزم 2 دفعه ازمايش دادم گفت عفونت نداري

ماله اعصابم نيست، كلا يه روزايي خوبم يه روزايي نه

شما الان خوب شدين؟؟ 

عزيزم 2 دفعه ازمايش دادم گفت عفونت نداري ماله اعصابم نيست، كلا يه روزايي خوبم يه روزايي نه شما الا ...

پپس مال اعصابه مطمئن باش استرس نداشته باش روشم حساس نشو از من بدتر نبودی که خوب شدم 

جواب ابلهان خاموشی است