2777
2789
عنوان

خون پریود رو فرش بیایین لطفاً

254 بازدید | 23 پست

بچه ها خونه مامان بزرگم دعوت بودیم بعد من پریود بودم یکم خون پس داد رو فرش گل هاشم سفید بعد اونجا فقط من پریود بودم همه میدونستن مامان بزرگم خیلی حساسه الان خیلی نگرانم استرس دارم خود خوری میکنم اگه یه وقت بگه این چیه آبروم می‌ره چیکار کنم نمیتونم پاک کنم همه نشستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما تو جمع خودمونی هر موقع لکه غذا رو فرش ببینیم پاکش میکنیم اگر شما هم اینجورین با اسفنج و شامپو فرش تمیز کن بگو لکه غذا بوده

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

وقتی پریودی خونه کسی هستی یا خودت دوتا نوار بذار با شورت ضخیم و شلوار که پس ندهمن به شخصه کسی بیاد خ ...

وای دقیقا منم دوست بیشعورم اومده بود با افتخار هم میگفت 4 روزه حموم نرفتم همش هم دستش تو موهای چربش بود به مامانم گفتم دیگه راه نمیدمش مامانم میگه دلتو گشاد کن گفتم نمیخوام

نه این موقع وقت غذا کجا بودش

چه ربطی داشت به تایم؟! بهرحال من راهنمایی کردم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم