2777
2789
عنوان

با 1 میلیون پول خرج خونه میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نزدیک دوتومن  چهار نفریم  اینطوریم هر ماه چیزای گرون مثل همین اناناس و میگو و اینا ک ...

خب مام 2 نفریم شوهرم ک نصف شب میاد فقط منم، من حساب کردم ماهی 700 تومن اینا بدون گوشت و مرغ و چیزایی ک گفتم خرجمونه به حساب خودم 300 هم اضافه می مونه تازه 😅حالا بقیه میگن کلاه رفته 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
شوهرم ده روز پیش حقوق گرفته بود یک وپونصد خرج خودرو خوراکمون شد تو ده روز اونوقت خوردوخوراکمونم معم ...

یکو پونصد زیاده تو ۱۰ روز واقعا  

معلومه چیزای خوب خوب میخورین😂

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
نه فکر کنم منظورش اینه خریدهای بزرگ رو همسرش میکنه مثلا گوشت و مرغ و برنج اون یه تومن برا خرج روزمر ...

آره آفرین دقیقا، تازه سیب زمینی و پیاز و سبزی مامانم اینا میفرستن برامون (بابام یه جا میگیره ارزون میوفته) 

از لحن صحبتت خوشم نیومد انگار پا معامله ای  ولی کلا فکر کنم 2 تومن کم تر نشه  بستگی داره ...

خب یجور معامله هست دیگه، واقعیته، 😅وقتی میگم پولو بده خرج خونه رو من عهده بگیرم، ینی همین دیگه 

نه بابا ویار دارم دوستشون ندارم کلا 😂وگرنه شوهرم قصابه 😂

پس فقط برای میوه ی میلیون؟

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
واقعا ؟؟ چجوری مدیریت میکنین ؟ ما همه چی اول ماه گرفتیم حتی گوشت و .. میوه م هفته قبل گرفتیم هنوز د ...

آره عزیزم دروغ چرا من شوهرم ماهی13تومن کارمیکنه خودمون شهرستانی هستیم الان شیراز خونه خریدیم فقط برنجم نو بابام میده ک سالی70کیلو هست بقیشم میشه 1200یعنی ازعیدتاحالا 1200 قبلش 1000000میشد داریم سرمایه گذاری میکنیم طلامیخرم تو شکم هرچی بزاری جامیشه مهم پس اندازه ن اینکه نخوریم میخوریم ولی درست و بجا 

من دوست دارم اینماه حسابی صرفه جویی کنم توی هزینه خورد وخوراک کسی پیشنهادی داره 

عزیزم من عصر میرم سونوگرافی، از اونجا میخوام برم چیزای ضروری مثل سیب زمینی پیاز، گوجه، خیار کاهو کلم و... بخرم، برای خودمم 200 میدم آجیل بخورم این ماه، چون ضعف کردم بعد تااخره برج قشنگ کم میزارم غذا، دور نمیریزم، تو هم به نظرم هرچی نیاز داری بخر چیزای غیر اجباری رو حذف کن میشه پس انداز 

الان یه هندونه بیش از پنجاه تومان درمیاد  بعدم خرجای اتفاقی دیگه هم هست مثلا نخی سوزنی چسبی فل ...

مگه کجا هستین؟

ما هندونه میخریم ۵ هزارتومن😐😐

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...