2777
2789
عنوان

با 1 میلیون پول خرج خونه میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 126 پست

من الان از هایپر بیهقی تهران میام 

برای دونفر چند جور میوه فصلی خریدم اونهم نه خیلی زیاد یک هندوانه و دوتا انبه و کمی خرید هفتگی در حد دوتا کیسه کوچیک شد ۶۰۰ تومن

اوضاع خرید وحشتناکه مخصوصا میوه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ بگین شماها چیا میخورین؟ هرروز 

الان شما گوشتو مرغ نمیخورید بخاطر پول یا این ک دوست ندارید؟ دوست نداشنه باشید مهم نیست 

ولی این ک بخاطر پول گفته باشی سرت کلاه رفته😁

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...

[QUOTE=204336483]اینم بگم هفته ای 2 روز خونه مادرم هستم، خودمم مرغ و گوشت نمی‌خورم اصلا [/Qاره اگه سعی کنین فقط یه چیزی بخورین که سیربشین وهیچ ماده مغذی به بدنتون نرسه میشه چرانشه  

زن زندگی آزادی
😂قیمت میوه دستت نیست ها نشدنی نیست  ولی صبح الطلوع برو میدون تره بار  دور انبه وموز وا ...

ما وقتای معمولی هفته ای 50 تومن میوه میخوریم، زیادم میدن اطراف ما ارزونه کلا این تره بار و....، 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
الان شما گوشتو مرغ نمیخورید بخاطر پول یا این ک دوست ندارید؟ دوست نداشنه باشید مهم نیست  ولی ای ...

نه فکر کنم منظورش اینه خریدهای بزرگ رو همسرش میکنه مثلا گوشت و مرغ و برنج

اون یه تومن برا خرج روزمرست مثلا بره یه کیلو میوه بگیره یا کلم کاهو بگیره 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
شما چی میخورین مثلا؟ هرروز بگین؟ هرماه چقد صرف خورد و خوراک تون میشه؟ 

ما نزدیک دوتومن 

چهار نفریم 

اینطوریم هر ماه چیزای گرون مثل همین اناناس و میگو و اینا ک میگی بخورم هر دوماه یبار اینارو میخریم

مرغو برنجم مصرفمون زیاده 

🤍🌱 
الان شما گوشتو مرغ نمیخورید بخاطر پول یا این ک دوست ندارید؟ دوست نداشنه باشید مهم نیست  ولی ای ...

نه بابا ویار دارم دوستشون ندارم کلا 😂وگرنه شوهرم قصابه 😂

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

شوهرم ده روز پیش حقوق گرفته بود

یک وپونصد خرج خودرو خوراکمون شد تو ده روز اونوقت خوردوخوراکمونم معمولیه

😔همه میگن شوهرت خیلی حقوقش بالاس و...ولی سر ماه هیچی توحسابمون نیست⁦☹️⁩

قبلا هرچی برنامه ریزی هم میکردیم بازم مثل قبل میشد

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
عزیزم ماسه نفریم من وبچه 4سالم و شوهرم ماهی1200خرج خونه میشه

واقعا ؟؟ چجوری مدیریت میکنین ؟

ما همه چی اول ماه گرفتیم حتی گوشت و .. میوه م هفته قبل گرفتیم هنوز داریم ولی دقیقا در طول یک هفته گذشته ۱تومن خرج شده فقط میدونم ۳۰۰ تومنش پوشک شده دیگه نمیدونم اصلا چی شد