2777
2789
عنوان

با 1 میلیون پول خرج خونه میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 126 پست
خوب عزیزم شوینده. هست. تربار. میوه 

آره میدونم ولی بستگی به سبک زندگی هم داره. باز دو نفر مدیریت خیلی راحت تر هست تا زمانی بخوای خرج بچه هم بدی

ولی شوینده هم گرونه اونم باید می‌نوشت تو لیست خرید همسرش 😅

نور خواهی مستعد نور شو.... 
الان یه هندونه بیش از پنجاه تومان درمیاد  بعدم خرجای اتفاقی دیگه هم هست مثلا نخی سوزنی چسبی فل ...

کجا زندگی میکنین؟ تهران؟ ما تبریزیم هندونه گرفتم 1 ماهه داریم میخوریم تموم نشده، بعدم خب آدم 1 هندونه رو 1 روزه نمیخوره که 1 هفته طول میکشه، هفته بعد میری 2 کیلو میوه دیگه ای می‌خریم، هفته ای 70 یا 50 میشه ارزونه اینجا 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من عصر میرم سونوگرافی، از اونجا میخوام برم چیزای ضروری مثل سیب زمینی پیاز، گوجه، خیار کاهو کلم ...

اره باید لیست کنم چیزایی که لازم دارم بعدبرم خرید اونم برم میدون بار چون تاحالا خرید نکردم ازاونجا میگن قیمتاش فرق میکنه خوب میدونی اخه ماتعدادمونهم زیاد اصلا میوه میخرم به یخچال نمیرسه 

زن زندگی آزادی
یکو پونصد زیاده تو ۱۰ روز واقعا   معلومه چیزای خوب خوب میخورین😂

بخدا تاسر ماه بالای پنج تومنم میشه عزیزم.اونوقت دونفریم نمی‌دونم دیگه باید چکار کنم ب هرکیم میگم میگه شما ک دونفرین خرجی ندارین 😔⁦☹️⁩حتی نمی‌رسم وسیله برا تو خونم بگیرم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
هندونه که یه ماه تو یخچال نمی‌مونه خراب میشه 

من کوچیکشو گرفتم هم شیرینه هم خوبه فعلا که مونده 1 ماهه دقیقا، برا 50 تومن 3 تا 5 کیلویی بود یکیشو خوردیم 2 تاش مونده میخوای عکس‌ بدم باور کن 😅😂😂

من خیلی هنر کنم تو 1 ماه 5 کیلو سیب زمینی و پیاز مصرف میکنم دوغ و ماستم گاو داریم خودم درست میکنم، پنیرم 1 کیلو میگیرم 2 ماه میخورم چون فقط خودم میخورم شوهرم دوس نداره هیچی دیگه همین 

همسر منم عاشق هندونه و خربزه س روزی یک چهارم هندونه رو حتما میخوره 

من دیروز قاچ کردم مونده تو یخچال زیاد دوس نداریم من انگور و هلو و گلابی میخورم فقط 

ماهم دونفریم با یک نوزاد ۴ماهه ماهانه بین ۴ تا ۵تومن هزینه میکنیم برای خورد و خوراک.. فقط یک تومن پو ...

مگه چی میخورین واقعا چی میخورین؟ صبحانه و ناهار مثلا؟ میشه بگی؟ 

شما دونفر حساب نمیشین یک نفری دراصل اخه میگی شوهرت نیست

خب صبح میره بالاخره شب. میاد دیگه، مگه شورای شما همش خونه هستن، بالاخره وسط هفته خونه هست آخره هفته هست، شام و بعد از شامم میخوره دیگه بالاخره