2777
2789

سلام خانومای گل 

من پارسال عمل شدم توده فیبروادنوم تشخیص داده شد و امسال دوباره دراومد رفتم سونو و نمونه بردادی و ... مشخص شد تومور فیلودس در اومده و گفتن احتمالا قبلی هم فیلودس بوده نه فیبروادنوم

و هفته پیش دوباره جراحی شدم توده همراه با بافت سالم کنارش در اومد 

الان ...

من ۳ سال پیش فیبرو آدنوم داشتم جراحی شدم

الانم دوباره خبلی زیاد شده

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

الان که جواب پاتولوژی توده اومده بردم دکتر نشون دادم گفت باید ماستکتومی بشی یعنی تخلیه بشه سینم

خودمم ۳۲ سالمه

خیلی ناراحتم میخوام به چند تا دکتر دیگه عم نشون بدم

لطفا اگه تجربه مشابهی دارین بگین که چیکار کردین ایا شیمی درمانی و چرتو درمانی لازمه؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۰ درصد فیلودوس ها خوش خیمن  احتمالا میخوان کامل برش دارن تا تو آینده خطرناک نشه نگران نباش

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا