2777
2789

چه حركتي توي قرار اول از طرفتون ديدين كه باعث شد ديگه باهاش بيرون نرين؟🤣🤣تعريف كنين بخنديم

خودم باهاش رفتم بيرون بعد از اولي كه نشست شروع كرد گفت هر تيكه از لباساشو چند خريده😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر قرار نرفتم ولی کلا ازشون غلط املایی ببینم اصلا حالم بد میشه کلا ذهنیتم عوض میشه با اینکه شاید مسخره به نظر بیاد

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،بهت تبریک میگم چون تو یه احمق به تمام عیاری                                        

من تو عمرم یدونه دوستپسر داشتم اونم الان شوهرمه و بابای نی نی مون....آقا دوست بودیم منو برد خونشون بهم میگف نگا مبلامون تخت خواب شوعه باز میکرد تخت میکرد میبست میگف میز آرایشمون ونگا درش ریلیه بعد میگف ببخشید توروخدا خونمون مرتب نیس 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣