2777
2789

ذهنم آشفته اس هر جوری میدوام نمیرسونم درسارو ، از همه چی عقبم حجم درسی خیلی زیاده ، خوندن پایه ، دوازدهم .... کلا همه چی.... چجوری برسونم راهکار دارین😭😭😭

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشقا یک سوالمن رشته ام عکاسیه یازدهم میرم میتونم کنکور انسانی بدم؟میخوام حقوق بردارم

اره میتونی فکنم ولی سوابق لازم داری ( نمرات نهایی )

دختر اخه چرا فک میکنی عقبی

من خودم هیچ تستی نزده بودم دهم و یازدهم

تابسونی که میخاستم برم دوازدهم شروع کردم با ساعت مطالعه پایین،با تعداد تست پایین

از پاییز جدی شروع کردم ناموسا یه روز هم جا نزدم حتی تو جنگ

و خب الان راضی ام از تلاشم

با برنامه ‌ی قلم چی پیش برو

بحث برنامه نیس اصلا 

الان تو تابستون باید از پایه ، دهم و تموم میکردم 

ولی تموم نکردم و تستایی که باید از دوازدهم میزدم نرسوندم

بحث برنامه نیس اصلا الان تو تابستون باید از پایه ، دهم و تموم میکردم ولی تموم نکردم و تستایی که باید ...

خب اگه با برنامه پیش میرفتی و مشخص میکردی هر روز چی رو باید میخوندی تموم میکردی

دختر اخه چرا فک میکنی عقبیمن خودم هیچ تستی نزده بودم دهم و یازدهمتابسونی که میخاستم برم دوازدهم شروع ...

جدی میگی😭😭😭

وای 

خیلی میترسم من

حقیقتش من چون تو دهم یازدهم کلی خوندم تست زدم الان حوصلم نمیکشه و از طرفی هم یادم نمونده باید تست بزنم که یادم بیفته

خب اگه با برنامه پیش میرفتی و مشخص میکردی هر روز چی رو باید میخوندی تموم میکردی

من نمیدونم شما آیا اصلا تو شرایط کنکوری قرار گرفتین یا نه ولی مطمئنا اگه قرار می‌گرفتین این فشار و استرس و درک میکردین و هیچوقت اینطوری قضاوت نمیکردین

جدی میگی😭😭😭وای خیلی میترسم منحقیقتش من چون تو دهم یازدهم کلی خوندم تست زدم الان حوصلم نمیکشه و از ...

ببین من درست حسابیشو بخای نگا کنی از مهر شروع کردم دیگه

اما فقط یه چیزی داشتم که رقیبای درسیم نداشتن اونم انگیزه بود.من از اونا عقب تر هم بودم چون اونا دهم یازدهم تست زده بودن اما من نزده بودم

باهم از مهر که پیش میرفتیم ترازای قلمچیمون افت میکرد،فشار مدرسع،نهایی و دیگه نگم بقیشو

اونا با این شرایط افت کردن پسرفت کردن

من انگیزمو از هر چیزی بالاتر دونستم

من رسمما یک سال جنگیدم تو میدون.اصلا نه ترازای داغونم نه حتی جنگ هیچ چیزی انگیزمو کم نمیکرد هیچی جنگجو ترم میکرد

تو هم فقط به انگیزه احتیاج داری

ببین من درست حسابیشو بخای نگا کنی از مهر شروع کردم دیگهاما فقط یه چیزی داشتم که رقیبای درسیم نداشتن ...

وای عالی هستی 😭

خب چجوری اون انگیزه لامصب و ایجاد کنم

بابا من دلم یه رتبه توپ میخواد من از دهم خوندم ولی الان که به بقیه نگا میکنم میگم با وجود اینا من کجام اصن

وای عالی هستی 😭خب چجوری اون انگیزه لامصب و ایجاد کنمبابا من دلم یه رتبه توپ میخواد من از دهم خوندم ...

فدایی داری:)

انگیزتو خودت داری میگی الان

منم یه رتبه توپ خاستم،یه دانشگاه خفن،دور شدن از شهرم،مستقل شدن،قوی شدن از لحاظ جسمی و روانی

همه اینا انگیزست

اصلا ادما تو صورتم نگا میکردن میخندیدن میگفتن تو و پزشکی؟!بیخیال بابا

به خاطر حرفاشون گریه میکردم اما اون گریهه انگیزمو برا فردا بیشتر میکرد

یه جورایی به خودم میگفتم ینی چی که نشه؟!مگه مشکل ذهنی دارم مثلا؟!باید بشه اصلا مگه داریم نشه؟!

دست از مقایسه خودم با دیگران هم برداشتم

من خودم رو با خودم مقایسه میکردم و از خودم هر روز جلو میزدم و همین کافی بود برام

ببین فقطط جا نزن هر چیزی هم که شد جا نزن سال کنکوره و حاشیه هاش...

فدایی داری:)انگیزتو خودت داری میگی الانمنم یه رتبه توپ خاستم،یه دانشگاه خفن،دور شدن از شهرم،مستقل شد ...

هوف آره منم باید اینطوری بشم

سعی ام و میکنم مرسی ازت

راستی الان پزشکی میخونی؟😃