2777
2789

همینطور که میدونین امتحانات نهایی رو کنکور اثر گذار هستن 

بچه ها من با خودم کاغذ برم سر جلسه و متاسفانه تونستم ببینم رو هم دو نمره فک کنم حدودا بوده ولی ترازم افتضاح شد نمره هام همه خیلی کم بودن و امسال میخوام پشت کنکور بمونم و نمیرم دانشگاه الان میخوام ببینم با توجه به اینکه نمیرم دانشگاه با اون نمره ها بازم حق الناسش گردنم هستش؟ 

و اینکه خدا گفته یا دعا کنین یا مال و نذر بدین برای رفع حق الناس الان من نمیدونم چی کار کنم آخه این همه مول از کجا بیارم از طرف چندین هزار نفر کار خیر انجام بدم  خیلی پشیمونم بچه ها خیلی اشتباه بزرگی کردم نمی‌دونم چجوری جبرانش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اعتقاد دارم خوب ممنونم میشم به اعتقادم احترام بزاری

میدونم عزیزم توهین نکردم خیلیم گوگولی بودی به نظرم ولی خیلیا تقلب میکنن یه چن تا سوره بخونی و توبه کنی حله

میدونم عزیزم توهین نکردم خیلیم گوگولی بودی به نظرم ولی خیلیا تقلب میکنن یه چن تا سوره بخونی و توبه ک ...

اره چون تعدادشون زیاده با چند تا سوره برطرف میشه؟ 

فک نکنم کاش زنده بمونم  برم سرکار کار کنم یه رد مظالم زیادی از طرف امام حسین میدم حتما خود اقا ایشالله رضایتشون بگیره

اره چون تعدادشون زیاده با چند تا سوره برطرف میشه؟ فک نکنم کاش زنده بمونم برم سرکار کار کنم یه رد مظ ...

عزیزم زیاد از حد نگرانی وااااا نگران نباش تو شرایط روانی سختی بودی میگی زیادم نگا نکردی چن تا سوره بخون ثوابشو بده به همون کسایی که ظلم شده بهشون

اره چون تعدادشون زیاده با چند تا سوره برطرف میشه؟ فک نکنم کاش زنده بمونم برم سرکار کار کنم یه رد مظ ...

عزیزم زیاد از حد نگرانی وااااا نگران نباش تو شرایط روانی سختی بودی میگی زیادم نگا نکردی چن تا سوره بخون ثوابشو بده به همون کسایی که ظلم شده بهشون

عزیزم زیاد از حد نگرانی وااااا نگران نباش تو شرایط روانی سختی بودی میگی زیادم نگا نکردی چن تا سوره ب ...

میترسم دلم نمیخواد وقتی مردم یه صف تشکیل شن که من حقشونو خوردم ممنونم از کمکت عزیزم 

دیگه تکرار نکنوقتی میدونی گناهه چزا انجام میدی؟حق الناس هم نیس دخترزیاد بزرگش‌نکن

چرا دیگه حق الناسه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

واسه ۲ نمره ؟؟؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊