2777
2789

سلام منظورم اینه مثلا من رمان دارم مینویسم اما اسم شخصیتام ایرانی یا مذهبی نیست .و در نوشته هام لحظات عاشقانه رو توصیف کردم گاها بین شخصیتهای رمان . ایا بم مجوز چاپ همچین چیزی میدن ؟؟؟ یا نه 

من قبلا کتاب چاپ کردم ولی شخصیتهام اسم نداشتن . یا اگه داشتن اسم هایی دو پهلو داشتن و توش بوس و بغل نداشت و راحت مجوز چاپ گرفتن 

اما این رمانه عاشقانست با داستان کوتاه فرق داره نمیشه توش چیزی ننوشت . 

اسمام هم ایرانی نیستن 

تاحالا کتابی خوندین بقول خودمون صحنه دار ؟ میخوام ببینم اجازه چاپ میدن یا نه 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

صحنه نه گیر میدن بش

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
صحنه نه گیر میدن بش

بوس پ بغل هم جز صحنه حساب میشه درسته؟

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بوس پ بغل هم جز صحنه حساب میشه درسته؟

اره دیگه 

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉