2777
2789
نمفهمه پارسال براش خورد کردم سبزی ترشی ام گذاشتم.بعد سر یه موضوعی بهم .نفرین میکرده .میگه زبونشو بری ...

من یاد گرفتم که امروز زندگی کنم 

نمیدونم مامان منم خیلی چیزا سرم آورد 

اما بخشیدمش اگر بهت بگم چیا بهم گفت و چقدر تحقیرم کرذ..... جلو یه ملت منو زد.... منی که اومده بودم دنبالش. خودش بیمار بود گم کرده بود خودشو..... 

بگذر

روحت آرامش میگیره 

تو گذشته هرچیزی که شد، تموم شد اهمیت نده

نذار کینش ب همسرت بزنه و محبتتون خدشه دار شه

نمفهمه پارسال براش خورد کردم سبزی ترشی ام گذاشتم.بعد سر یه موضوعی بهم .نفرین میکرده .میگه زبونشو بری ...

زندگی پستی بلندی زیاد داره

من رد شدم و زندگی خودمو از 0 ساختم 

مامانم تازه یاد گرفته منم وجود دارم و سعی میکنه نزدیک شه محبت کنه

من که پسش نمیزنم اما دیگه هم به سمتش نمیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفتون زشته یعنی چی فکر کنید صدقه است؟؟ مگه اون مادر دور از جون گدا و مستمنده که صدقه حساب کنن

پنج تا پسر داره هموشون باید کمک کنن ..بعدا اصلا پول برامن مهم نیس ..من دوست ندارم.ه کسی که تا دستش میرسه شوهرمو پر میکنه زندگیمو کوفت میکنه هیچ گونه خدماتی بهش ارایه بدم

مامانت چراٍ؟

داستان زیاده 

فقط اینو بدون که همیشه با من رقابت داشت و داره 

من لباس میپوشیدم تو چشمش بود، میکاپ... ریپورت بابام.... نمیدونم معدل 19 میگفت مث ج ن  ده ها همش بیرونی چجوری..... نمره میدنت

خیلی سختی کشیدم... اینکه داشت خفم می‌کرد چون لباس زیرم تو اتاقم افتاده بود رو زمین.... من دشمن نمیخام

اینا زیر 18 

11 سالگیم میگفت چقدر زشتی.... فلانی، صورتت اینه

پشت گوش بنداز وبگویادم رفت.یاپولی که خرجشون کردی روباکمال پرویی طلب کن کاردیگهدای نمیشه کردیاهم که م ...

چی بگم.مثلا؟با کمال پروریی من کم رو بودم الان خیلی بهترشدم ولی نمیدونم چی بگم.بازم

وای خدا بهت صبر بده مادر واقعیته یا چی؟

مامان واقعی منه ایشون

میگم که تو هم بگذر 

منم نفرت داشتم ازش روحم عذاب می‌کشید 

از وقتی دیگه گذشتم، به آرامش برای خودم رسیدم 

و موفقیت هام بیش‌تر شدن خلاق تر شدم و کلا کارام بهتر پیشرفت کرد، سریع تونستم از پس همه مشکلات بربیام و به خودشناسی رسیدم 

الان عالیم 

تو جای من نیسیتی منم اول از این حرفا میزدم ولی اگه بدونه چقدرشوهرمو یاد میدادن .باهام دعوا میکرد تا ...

من خودم باشم عمرا من‌خیلی در حقشان خوبی کردم چه خودم چه شوهرم ولی نتیجه عکس داد .....آتیش  میگیرم هر وقت یادم میاد 

خدایا تو بهترینی  مرسی  ک هستی ❤
مامان واقعی منه ایشون میگم که تو هم بگذر  منم نفرت داشتم ازش روحم عذاب می‌کشید  از وقتی ...

در صورتی میتونم ببخشم که کارشون تمو شده باشه بعدم پیشمون باشن اینا نه پیشمونن یا کارشانو تمو شده ..اگه بببخشم حسه احمق بودن بهم دست میده که هر کاری دلشون میکنن بر علیه من بعدم من میبخشمون براشون سبزی ام پاک کنم...بهم تو دلشون بخندن

در صورتی میتونم ببخشم که کارشون تمو شده باشه بعدم پیشمون باشن اینا نه پیشمونن یا کارشانو تمو شده ..ا ...

قرار نیس باهاشون اوکی باشی

قربون صدقه بری 

فاصله ات حفظ کن

اما با این کارای کوچیک، فردا هرچی شد خدای نکرده 

همسر شما خانمی شمارو یادآور شه

نه اینکه.... 

براشون سبزی و ترشی و... اماده کن نهایتا اگر اصرار کردن شوهرت بخره والا اینقدر گرون شده که شوهرت دوبار بخره بار سوم صداش درمیاد 

ولی در حالت کلی بگو برای منم مامانم درست میکنه و .. من درست نمیکنم از سرتون باز بشه