2777
2789
تو جای من نیسیتی منم اول از این حرفا میزدم ولی اگه بدونه چقدرشوهرمو یاد میدادن .باهام دعوا میکرد تا ...

منم‌عروس عمم 

عروس عمه شوی پیر و شکسته شوی😂😂 از خودم‌گفتم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پولشو حساب میکنه داری تا اونجا میری بخر دیگه

اگر حساب نمیکنه دو حالت داره😂

اگه وضعش خوبه که کلا نخر

اگه وضعش بده چیز واجب خواست بخر

مثلا سبزی خب واجبه ولی حالا گلدون نداشتم مهم نیست

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ب نظرم انقدر نشین فکر کن فقط خودت اذیت میشی چ اهمیتی داری چ فکری میکنه و کی رو دوست داره!  چیز ...

تو اگه بدونی چ عذابایی بخم دادان برا شوهرم عروس زنعموشو تعریف میکرد شوهرمم ازم سرد شده بود میگفت اون دختره خوبه کار میکنه شما خوب نیسیتن حتی برشگت بهم.گفت کاش یه نفر دیگه رو میگرفتم.جلوی جاریم اینقدر که مغزشو پر کرده بودن

این حرفتون زشته یعنی چی فکر کنید صدقه است؟؟ مگه اون مادر دور از جون گدا و مستمنده که صدقه حساب کنن

عزیزم نگفتم که به اون بگه صدقس

میگم در بدترین حالت ممکن فک کنه خمس مالشونه

بنظرم پسر باید برای پدر و مادرش خرج کنه

منم‌عروس عمم  عروس عمه شوی پیر و شکسته شوی😂😂 از خودم‌گفتم

خیلی بده ازدواج فامیلی😑

تازه میگن عروس خاله بشی بدترم هست

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

سیاست داشته باش

کینه ای نباش

کسی که خوبی میکنه هم دنبال جبرانش نیس

محبت کردن یه چرخه است، شما از این دست انجام میدی گره کارت یه جا دیگه باز میشهه

انجام بده، سبزی و ترشی چیزی نیس عزیزم 

بذار بفهمه چقدر کاراش زشت بوده

تو خانم بودن و باوقار بودن و سخاوتمندی داشته باش

تو جای من نیسیتی منم اول از این حرفا میزدم ولی اگه بدونه چقدرشوهرمو یاد میدادن .باهام دعوا میکرد تا ...

منم شرایط تو را داشتمممم

منم زیاد عشق نمیدممم ولی سعی میکنم متنفر نباشم و رو خودم کار کنم عشق بدممم

عزیزم درکت کیکنم ولی عشق به نفع خود ماست نه خارسو و خواهر شوهر

خیلی بده ازدواج فامیلی😑 تازه میگن عروس خاله بشی بدترم هست

اره بخدا 😑😑 اره میگن عروس خاله شوی جزغاله شوی😀😂😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
سیاست داشته باش کینه ای نباش کسی که خوبی میکنه هم دنبال جبرانش نیس محبت کردن یه چرخه است، شما از ...

نمفهمه پارسال براش خورد کردم سبزی ترشی ام گذاشتم.بعد سر یه موضوعی بهم .نفرین میکرده .میگه زبونشو بریدن مگه ..مگه لال بوده مگه زبونشون کشیدن اگه نگفته فلان چیزو...شما باشی بازم دلت راصی میشه؟

اره بخدا 😑😑 اره میگن عروس خاله شوی جزغاله شوی😀😂😂

😂😂😂

😂😂حالا خوبه یا مثل عمه من هفت خطه؟

اوووف خدانصیب هیچکسی  نکنه عمه منو 😑😑😑 

مپبنظرم خاله خیلی بهتره..

جفتش یکیه

ببین هیچکس نمیاد بچه شو بزاره بچه خواهر و برادرو بچسبه

وقتی عروس میشی، میشی هوووی مادر شوهر

حالا اون هر کس باشه

تازه آدم غریبه رو راحت تر میتونه در مقام هوو ببینه تا خودی😂