2777
2789
عنوان

چرا وقتی فراموش میکنم شوهرم بیخیال نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 38 پست
یه مرد خیانتکار باشعورم دیدم بلاخره خدا رو شکر تو هم میگفتی با وفاداری همیشگیت میتونی جبران کنی نه ...

حالا خدا کنه همینطوری باشه که میگه 😂

وگرنه شعار دادن و که همه بلدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طبیعیه بنده خدا میبینه به روش نمیاری زندگی میکنی عذاب وجدان گرفته،لطفا با حرفات اذیتش نکنی ببخ ...

نه دیگه به روش نمیارم 

قبلا هر روز میگفتم ولی از وقتی تصمیم گرفتم ببخشم به روش نمیارم

چرا اینجوری نگاه نمیکنی که پشیمون و خیلی ها درآرزوی این هستن که شوهرشون ازاین کار دست برداره ولی ..

اگه بدونم از ته دل پشیمونه و تکرار نمیکنه که غمی ندارم

بنده خدا پشیمونه خیلی از مردا میگن حقت بوده میگن اشکالی نداره ما مردیم فقط زن نباید خطا کنه مرد اشکال نداره،ایشون پشیمونن شما هم بگذر تا خودت راحت بشی،بعضیا میگن طلاق از کجا معلوم طلاق بگیرن نفر بعدی اینکارو نکنن باز باید طلاق بگیرن اونوقت، یه مردی کلا کارش هرزه گری هست فرق داره قضیه اش نه یکی که یکی دوبار خطا کرده

مردا اکثرا تنوع طلبن حس میکنم‌مث حیوان نمیتونن کنترل کنن هوسشون رو 

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
چرا منفی میبافی،شاید طرف کاری کرده پشیمون شده بیشتر قدر زن و زندگیشو میدونه

احتمال ۰.۰۰۰۰۰۹ هست که حرف شما حقیقت باشه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

چرا پوکر میشیخو خیانت کردهالان ک دستش رو شده میگه ی تار موت و این حرفااگه دستش رو نمیشد تاابد خیانت ...

من اصلا کاری به همسرشون ندارم

ولی درست نیست حال استارتر رو با این حرفا بد کنیم وقتی تصمیم داره فراموش کنه

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

من اصلا کاری به همسرشون ندارمولی درست نیست حال استارتر رو با این حرفا بد کنیم وقتی تصمیم داره فراموش ...

بله موافقم

واقعا حرصم گرفت اون لحظه

من ب قربان ط،وحالت جذاب نگاهت😘😘😘😘