2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920239 بازدید | 14908 پست
سلام خانم فریحا و امیر.حالتون خوبه؟منم مثل شما فیبروم زیاد دارم که سه تاش 9 و 2و3 سانتی هس بقیه زیر ...

سلام عزیزم الهی که بارداری خوب و راحتی رو تجربه کنی ،نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری 

نه عزیزم اون کوچیکا تو بارداری بزرگ نشدن ،ولی فیبرومای بزرگم تو بارداری بزرگ شدن که موقع سزارین دکتر خارج کرد،یکیش حدود ۳۵۰ گرم شده بود،یه دونه اینترمورال بزرگ هم داشتم که اونو دکتر دست نزد،بارداریم هم خیلی راحت بود فقط هر از چند گاهی یه دردهایی داشتم بخاطر همین فیبرومای بزرگ اما خب به هر حال تحمل کردم

بله فیبروم من ساب سروزال بود روی دیواره رحم بیمارستان آریا جراحی کردم هزینه حدود ۱۵ میلیون جراحی من ...

سلام عزیزم لطفا راهنماییم کن خدا خیرت بده .. منم میخوام جراحی کنم فیبرومامو . ینی رحمم پر از فیبرومه واز همه  نوعی هم دارم ‌ . شما که پیش ظهیری عمل کردین  دکتر فقط اون فیبروم بزرگ ساب رو برداشت یا کلا رحمو پاکسازی کرده و همه فیبرومارو برداشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم الهی که بارداری خوب و راحتی رو تجربه کنی ،نی نی رو صحیح و سالم بغل بگیری نه عزیزم اون کوچ ...

عزیزم ممنونم جوابمو دادی.هنوز موفق به بارداری نشدم چون ذخیرم خیییییلی کمه. 

الانم فیبروم ریزاتون هس؟؟؟

ی لحظه خوشحال شدم گفتین نی نی رو سلامت بغل بگیرم.

واااااای خدایا یعنی منم اون لحظه رو تجربه میکنم؟؟

عزیزم ممنونم جوابمو دادی.هنوز موفق به بارداری نشدم چون ذخیرم خیییییلی کمه. الانم فیبروم ریزاتون هس؟؟ ...

الان علم خیلی پیشرفت کرده ،من مطمئنم به زودی بچه دار میشی عزیزم 

اره همه فیبروم هام هست🤦🏻‍♀️فک کنم اینا سرجهازیم هستن تا آخر 😬🤣

الان علم خیلی پیشرفت کرده ،من مطمئنم به زودی بچه دار میشی عزیزم اره همه فیبروم هام هست🤦🏻‍♀️فک کنم ...

سلام خانمی.بله علم پیشرفت کرده.

5 تا دکتر متخصص رفتم گفتن اول جنین فریز کن بعد برو عمل فیبروم و کیست رو انجام بده.

برا این کارم همسرم اصلا راضی نیس.میگه دلم به ivf راضی نیس.

منم گیج موندم.دکتر فعلا برام داروی تقویت تخمدان نوشته.

اووابوست.پودر اینوفولیک.امگا.دها. کو کیوتین. پودر فرتی بیوتیک.دارم مصرف میکنم.

در کنار اینا خودم چای سبز.زردچوبه با عسل و آب وکلم بروکلی استفاده میکنم.

توکل برخدا.

اول از خدا میخوام گرفتاری همه برطرف کنه بعدم دامن همه منتظرا سبز بشه.به منم فرزندی سالم و صالح عطا کنه بخاطر پدر و مادرم کاش خدا منو هم ببینه.

عزیزم ی جور گفتی بچه دار میشم حالم ی طوری شد. 

خانمی اذیتتون نمیکنه فیبروما؟؟تو دوران بارداری استراحت مطلق بودین یا نه؟؟؟

الان اصلا ،ولی تو بارداری گاهی درد شدید داشتم ،نه استراحت مطلق نبودم،مثلا دو ماه یه بار درد داشتم که دو سه روز باید استراحت میکردم 

سلام خانمی.بله علم پیشرفت کرده.5 تا دکتر متخصص رفتم گفتن اول جنین فریز کن بعد برو عمل فیبروم و کیست ...

من خودم تو دوستان حداقل دو نفر رو میشناسم ای وی اف کردن ولی هیچ مشکلی پیش نیومده،الان یکیشون دخترش کلاس اوله بسیار باهوش ،خوب سالم ،اگر امکانش هست همسرتون رو ببرید بچه ای که ای وی اف بوده رو از نزدیک ببینه شاید فکر می‌کنه مثلا بچه فرقی داره 😅

من خودم تو دوستان حداقل دو نفر رو میشناسم ای وی اف کردن ولی هیچ مشکلی پیش نیومده،الان یکیشون دخترش ک ...

سلام خانمی ممنونم که جوابمو میدین.

چی بگم والاه اصلا راضی نمیشه.

از ی طرفم هزینه ها خیلی زیاده.برا همین منم بلا تکلیف موندم انگار دنیا آوار شده رو سرم.

کاش خدا ی بچه بهمون میداد به صورت طبیعی.

بعدش میرفتم عمل فیبروم و کیست.

محتاج دعا هستم خانمی برام خیلی دعا کن.

هم شرایط جسمی هم روحی داغونم.

الان اصلا ،ولی تو بارداری گاهی درد شدید داشتم ،نه استراحت مطلق نبودم،مثلا دو ماه یه بار درد داشتم که ...

برا اینکه فیبروم بزرگ نشه دارویی یا چیزه خاصی مصرف میکنین؟؟یا خودش کنترل شده مونده؟؟

برا اینکه فیبروم بزرگ نشه دارویی یا چیزه خاصی مصرف میکنین؟؟یا خودش کنترل شده مونده؟؟

من بعد از فهمیدن اینکه فیبروم دارم فقط ویتامین دی رو مرتب میخورم نمیدونم تاثیر اونه یا نه،وگرنه دکتر خودم گفت دارو نداره،فقط بزرگتر بشه باید با عمل بردارم

خدا بزرگه،همه چی درست میشه عزیزم،بسپار به خودش

خانمی ممنونم که جوابمو میدین.

توکل به خود خدا.

آره منم ویتامین دی کم دارم.

دارم استفاده میکنم.

بازم تشکر.

بازم باهم میحرفیم.

من از تبریزم.

شما از کدوم شهری؟؟