2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920309 بازدید | 14908 پست

سلام دوستان کسی به تازگی بیمارستان لاله عمل کرده 

دکتر برای من نوبت عمل زده دو ماه دیگه میگن که 50 تومن هزینه بیمارستان میشه و خود دکتر اصف جاه 18 تومن میخاد 

جه خبره ؟؟؟؟؟؟؟  

احتمالاً فیبرومتون ساب سروزال بوده که علائم نداده، ان شاءالله سلامت باشید، منم رشت هستم و هر سه نوع ...

بله فیبروم من ساب سروزال بود روی دیواره رحم بیمارستان آریا جراحی کردم هزینه حدود ۱۵ میلیون جراحی من باز بوده انشاالله شما هم بسلامتی انجام بدید جراحیتونو دکتر ظهیری کارشون درست من راضی بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم خداروشکر ک عملتون خوب بوده فیبروم خارج رحمی خیلی مشکل زا نیست راستی عمل باز انجام د ...

ممنون عزیزم هیچ علائم دردی نداشتم ولی با این شرایط یا باردار نمی‌شدم یا اگر باردار میشدم سخت بود و احتمال سقط و تخلیه رحم رو داشت چون سایزش ۲۱ سانتی بود

ممنون عزیزم هیچ علائم دردی نداشتم ولی با این شرایط یا باردار نمی‌شدم یا اگر باردار میشدم سخت بود و ا ...

عزیزم خداروشکر ک عمل خوبی داشتین

برای فیبروم ساب سروزال دیگه رحم دست نمیخوره چون فیبروم خارج رحمه و فقط فیبرومو ازش جدا میکنن درست؟؟

عزیزم خداروشکر ک عمل خوبی داشتین برای فیبروم ساب سروزال دیگه رحم دست نمیخوره چون فیبروم خارج رحمه و ...

ممنون عزیزم ولی قبلش منو ترسوندن از من تعهد گرفتن اگر نیاز بود رحم رو بردارن چون ممکن خونریزی شدید باشه ولی مثل اینکه از همه این تعهد رو میگیرن 

ممنون عزیزم ولی قبلش منو ترسوندن از من تعهد گرفتن اگر نیاز بود رحم رو بردارن چون ممکن خونریزی شدید ب ...

دقیقاً همینطوره، از همه تعهد میگیرن ولی میگن خیلی خیلی کم ممکنه همچین چیزی پیش بیاد.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
بله فیبروم من ساب سروزال بود روی دیواره رحم بیمارستان آریا جراحی کردم هزینه حدود ۱۵ میلیون جراحی من ...

گلم جسارتاً ازتون قبل عمل داخل مطب، هزینه دیگه ای اضافه بر پول عمل بیمارستان نگرفتن؟ شنیدم که بعضی از پزشکا چه تو تهران و یا همین رشت به اصطلاح زیرمیزی میگیرن(تو رشت رو خودم مستقیم برخورد داشتم که زیرمیزی گرفتن).

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
ممنون عزیزم ولی قبلش منو ترسوندن از من تعهد گرفتن اگر نیاز بود رحم رو بردارن چون ممکن خونریزی شدید ب ...

آره میدونم عزیزم

ببخشید منظورمو درست نرسوندم

منظورم این بود ک برای جراحی فیبروم ساب سروز ک خارج رحمه رحم برش نمیخوره یعنی مثل اینترامورال و موکوزال رحم باز نمیشه فقط از روی رحم برداشته میشه. درست متوجه شدم؟

آره میدونم عزیزم ببخشید منظورمو درست نرسوندم منظورم این بود ک برای جراحی فیبروم ساب سروز ک خارج رح ...

درسته عزیزم فکر نکنم برش خورده باشه چون خونریزی نداشتم درد آنچنانی هم نداشتم در حد درد بخیه