احتمالاً فیبرومتون ساب سروزال بوده که علائم نداده، ان شاءالله سلامت باشید، منم رشت هستم و هر سه نوع ...
بله فیبروم من ساب سروزال بود روی دیواره رحم بیمارستان آریا جراحی کردم هزینه حدود ۱۵ میلیون جراحی من باز بوده انشاالله شما هم بسلامتی انجام بدید جراحیتونو دکتر ظهیری کارشون درست من راضی بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بسلامتی عزیزم خداروشکر ک عملتون خوب بوده فیبروم خارج رحمی خیلی مشکل زا نیست راستی عمل باز انجام د ...
ممنون عزیزم هیچ علائم دردی نداشتم ولی با این شرایط یا باردار نمیشدم یا اگر باردار میشدم سخت بود و احتمال سقط و تخلیه رحم رو داشت چون سایزش ۲۱ سانتی بود
بله فیبروم من ساب سروزال بود روی دیواره رحم بیمارستان آریا جراحی کردم هزینه حدود ۱۵ میلیون جراحی من ...
گلم جسارتاً ازتون قبل عمل داخل مطب، هزینه دیگه ای اضافه بر پول عمل بیمارستان نگرفتن؟ شنیدم که بعضی از پزشکا چه تو تهران و یا همین رشت به اصطلاح زیرمیزی میگیرن(تو رشت رو خودم مستقیم برخورد داشتم که زیرمیزی گرفتن).
ممنون عزیزم ولی قبلش منو ترسوندن از من تعهد گرفتن اگر نیاز بود رحم رو بردارن چون ممکن خونریزی شدید ب ...
آره میدونم عزیزم
ببخشید منظورمو درست نرسوندم
منظورم این بود ک برای جراحی فیبروم ساب سروز ک خارج رحمه رحم برش نمیخوره یعنی مثل اینترامورال و موکوزال رحم باز نمیشه فقط از روی رحم برداشته میشه. درست متوجه شدم؟