الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا ؟ پس دوستم این چی بود میگفت 🙄 آخه تو کادر درمان بود فور میکردم درست میگه
من وقتی فیلم عملم رو دیدم بعد درآوردن فیبروم نه خونی دیدم نه حتی خونریزی واژینال داشتم چون تمام رگها بلافاصله بعد از قطع از فیبروم کوتر میشن یعنی سوزونده میشه انتهای رگ اصلا خونی نمیبینی شما. اون توی امبولیزه هست که عروق متصل به فیبروم و رحم خشک میشن و باروری دچار اختلال میشه . من الان شاهد مثالم دیگه ۴ ماه بعد عمل قرار بود برم ویزیت دوم که شبش بی بی چک زدم مثبت شد ب مهربان پیام دادم من باردارم نمیام دیگه 🙂
من وقتی فیلم عملم رو دیدم بعد درآوردن فیبروم نه خونی دیدم نه حتی خونریزی واژینال داشتم چون تمام رگها ...
آخه جای فیبروم من که داخل لوله ها و رحم هم نیست تو جدار قدامی رحم ولی یه خانمی همینجا گفت تغذیه این فیبرومها با استروزن هست وقتی دادوهای آی وی اف استفاده میکنی اینها بزرگ و بزرگتر میشن
عزیز من تهران واقعا برام دورهه😢وگرنه پول اینجا رو اونجا خرج میکردم.اینجاهم ارزون نمیگن فکر کنم ۴۰ ...
عزیزم به برش عمل زیاد فکر نکن چون جاش فقط یه خط می مونه ناراحتیت رو درک میکنم کاملا . دکتر آصف به من گفت ۳۵ دستمزد و بیمارستان احتمالا ۵۰ میشه( کلا عمل باز ارزونتره در بیمارستان ) من از بیمارستان پرسیدم که بیمه تکمیلی دانا دارم گفت قبول میکنیم و هزینه ۲۰ میشه اما دستمزد دکتر همون ۳۵. من یکی از دوستام بیمارستان رسول اکرم پیش رویا درخشان عمل کرد و کلا ۲میلیون خرج کرد یه کیست ۱۰سانتی داشت. چرا نمیری رسول اکرم تهران؟
من با اصف عمل شدم از قبل عمل هم بهم گفتن خیلی هم عملم سخته جای میومها خیلی بدن و شاید مجبور به برش عمودی باشه ... ولی برام عمودی برش نزد انشالله بهتر بشم میام کامل مینویسم