2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920932 بازدید | 14908 پست
حتما برو پیش آصف جاه یا ازش بخواه یه دکتر ارزون بهت معرفی کنه که رحمت رو حفظ کنه 😭 والا عزیزم چی بگ ...

ابر بهار یک سوال برام پیش اومدهه

سونو اولم که ۲۰ سانت بود اندومترم ۴ بودش تو سونو اخری اندومترم شدهه ۷ میتونی علتش بگید؟ بعد برداشتن فیبروم اندومتر کوچک میشه؟.

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید هم داشتم حالا چکار کنم یعنی آی وی اف نکنم؟ آخه دوستم میگفت اگه برشون داریم دیگه طبیعی ...

چ ربطی داره گلم به عروق خونی؟ من خودم بعد عمل طبیعی باردار شدم به این چیزا فکر نکن برو عمل کن شاید خواسته خدا چیز دیگه باشه . 

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
واقعا ؟ پس دوستم این چی بود میگفت 🙄 آخه تو کادر درمان بود فور میکردم درست میگه

من وقتی فیلم عملم رو دیدم بعد درآوردن فیبروم نه خونی دیدم نه حتی خونریزی واژینال داشتم چون تمام رگها بلافاصله بعد از قطع از فیبروم کوتر میشن یعنی سوزونده میشه انتهای رگ اصلا خونی نمیبینی شما. اون توی امبولیزه هست که عروق متصل به فیبروم و رحم خشک میشن و باروری دچار اختلال میشه . من الان شاهد مثالم دیگه ۴ ماه بعد عمل قرار بود برم ویزیت دوم که شبش بی بی چک زدم مثبت شد ب مهربان پیام دادم من باردارم نمیام دیگه 🙂

من وقتی فیلم عملم رو دیدم بعد درآوردن فیبروم نه خونی دیدم نه حتی خونریزی واژینال داشتم چون تمام رگها ...

آخه جای فیبروم من که داخل لوله ها و رحم هم نیست  تو جدار قدامی رحم  ولی یه خانمی همینجا گفت تغذیه این فیبرومها با استروزن هست وقتی دادوهای آی وی اف استفاده میکنی اینها بزرگ و بزرگتر میشن 

ابر بهار الان سرچ کردم خدا مرگم برش عمودی خیلی بدههبرا من بزرگه تو شکمم و بالای شکمم هستش عمودی میکن ...

دکتر آصف به من گفت هر جا بری جز من عمودی میزنن ولی فکر نکنم اینجور باشه دکتر متبحر میتونه خیالت رو جمع کنه که افقی میزنه و رحم رو حفظ میکنه

عزیز من تهران واقعا برام دورهه😢وگرنه پول اینجا رو اونجا خرج میکردم‌.اینجاهم ارزون نمیگن فکر کنم ۴۰ ...

عزیزم به برش عمل زیاد فکر نکن چون جاش فقط یه خط می مونه ناراحتیت رو درک میکنم کاملا . دکتر آصف به من گفت ۳۵ دستمزد و بیمارستان احتمالا ۵۰ میشه( کلا عمل باز ارزونتره در بیمارستان ) من از بیمارستان پرسیدم که بیمه تکمیلی دانا دارم گفت قبول میکنیم و هزینه ۲۰ میشه اما دستمزد دکتر همون ۳۵.   من یکی از دوستام بیمارستان رسول اکرم پیش رویا درخشان عمل کرد و کلا ۲میلیون خرج کرد یه کیست ۱۰سانتی داشت. چرا نمیری رسول اکرم تهران؟

آخه جای فیبروم من که داخل لوله ها و رحم هم نیست تو جدار قدامی رحم ولی یه خانمی همینجا گفت تغذیه ای ...

بله خودم گفتم 

فیبروم من یکی خلف رحم یکی قدام رحم و یکی بغلترش بود و هیچ مشکلی براش الحمدلله پیش نیاورد