2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920946 بازدید | 14908 پست
سلام من اول پیش ربانی رفتم نامه عمل بهم داد بعدش رفتم پیش اصف جاه خیلیم معطل نشدم نامه و مدارک رو دا ...

ارزوی سلامتی و عمل موفقی رو براتون دارم🌱 ان شاالله که روزای خوب در پیشه 😊 

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
عزیزم من پیش آقای دکتر آصف جاه عمل شدم ایشون فوق‌العاده انسان شریفی هستن به خاطر مشکلاتی که داشتم چه ...

من هنوز فیش واریزم هست ۱۲۰هزارتومن ویزیت آنلاین گرفتن بعد دیگه جوابمو ندادن ۱۲۰تومن برای من پولی نیست ولی از آدم زرنگ متنفرم همیشه اینایی که اسم و رسم دارن بدترن دنبال اسم و رسم نباشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز فیش واریزم هست ۱۲۰هزارتومن ویزیت آنلاین گرفتن بعد دیگه جوابمو ندادن ۱۲۰تومن برای من پولی نیس ...

من به شخصه با آصف جاه عمل جراحی شدم و هیچ وجهی بابت ویزیت انلاین به مهربان پرداخت نکردم چون ایشون منشیه نه پزشک. هیچکدوم از ما ک عمل شدیم وجهی ب منشی ندادیم ممکنه سر شمارو شخص دیگه ای کلاه گذاشته باشه . 

اصلا شما برای دریافت نوبت باید خانم خلوتی پیام میدادید تا نوبت بدن مهربان فقط با بیماری درارتباطه که قراره عمل شه و دستور عمل داره

ما هم مدافع کسی نیستیم قرارم نیست بگیم دکتر من خوبه دکتر شما بد . هممون دنبال عافیت و برگشت سلامتی هستیم حالا ب وسیله هر دکتری چه زن چه مرد چه نامدار چه گمنام . بهتره جو رو متشنج نکنیم 

من به شخصه با آصف جاه عمل جراحی شدم و هیچ وجهی بابت ویزیت انلاین به مهربان پرداخت نکردم چون ایشون من ...

درد ندارم دروغ بگم مثل تو محافظ کار نیستم ویزیت آنلاین با دکتر طهماسبی گفت مهربان شماره کارتم به نام فریبا خردمند بود بعد دیگه جواب نداد حتی گفت چه روزی بیا مطب رفتم تعطیل بود من فقط نظرمو گفتم که بقیه دچار مشکل من نشن  حالا اصف جاه خوب یابد به من ربطی نداره مشکل من با منشیش بود 

سلام من اول پیش ربانی رفتم نامه عمل بهم داد بعدش رفتم پیش اصف جاه خیلیم معطل نشدم نامه و مدارک رو دا ...

ان شاء الله که عملت به سلامتی و راحتی انجام میشه خدا دکتر آصف و سلامت حفظ کنه که تا حالا چندین نفر مثل من و شما رو از درد و گرفتاری چند ساله نجات داده و میده برات آرزوی سلامتی و بهترین عمل و دارم 

درد ندارم دروغ بگم مثل تو محافظ کار نیستم ویزیت آنلاین با دکتر طهماسبی گفت مهربان شماره کارتم ب ...

شما اگر از اولین صفحات تا اینجا رو بخونید می‌بینید همه ی نظرات در مورد دکتر آصف عالیه اون هم توسط کسانی مثل من که ایشون عملش کرده چیزی که ما میگیم واقعیته واز سر انصاف دلیلی برای محافظه کاری نداریم عمل شدیم تموم شده خانم مهربان هم خانم بسیار بسیار محترم صبور و دقیقی هستن شما نظرتون رو گفتید ولی من تجربه ی چند ماهه مو میگم 

سلام نیکچه جان چطوری ان شاء الله که حسابی رو به راه شده باشی  

سلام عزیز دلم . خوبم شکر خدا  شما خوبین ؟ من دیروز رفتم برای ویزیت بعد عمل الحمدلله همه چیز خوب بود . فکر میکردم سونو میشم ولی گفت برو تا تیرماه جلوگیری کن اوایل تیر ماه بیا ببینمت .خیلی دوست داشتم ببینم وضعیت رحم با سونو چجوریه و اون توو چخبره ولی بازم همینکه جواب پاتولوژی خوب بود الحمدلله 

شما در چه حالین ؟ 

سلام عزیز دلم . خوبم شکر خدا  شما خوبین ؟ من دیروز رفتم برای ویزیت بعد عمل الحمدلله همه چیز خوب ...

سلام گلم الهی شکر که خوبی ان شاء الله که همیشه خوب و سلامت باشی به من هم گفت شهریور برم الهی الحمدلله منم خوبم 

سلام گلم الهی شکر که خوبی ان شاء الله که همیشه خوب و سلامت باشی به من هم گفت شهریور برم الهی الحمدلل ...

خداروشکر . من دعاگوی شما هستم خیلی ب من کمک کردین .امیدوارم آنی سلامتی از پیشتون نره🌱

من این تایپک و از صفحه اول تا ۳۰۰ خوندم از تجربیات همه دوستان استفاده میکنم مرسی سحر جون که این تایپک و راه انداختی.منم پریودام نامنظم بود و درد زیر شکم داشتم به خاطر دردم فکر میکردم مشکل گوارش دارم آندوسکپی کلونوسکوپی انجام دادم گفتن مشکلی نداری تا ی دکتر گوارش گفت برو سونو لگن انجام بده که فهمیدم مشکل از فیبروم ۶ سانتی اینترتمورال اول رفتم دکتر خیراندیش که همون زاج و روغن زیتون برای واژینال داد که دخترم نتونستم استفاده کنم تا دیگه رهاش کردم اما با دردهای بسیار زیاد ناحیه زیر شکم و پریود نامنطم و همچنان دارم . پیش از این تایپک تو اینیستا ی پیج بود برای فیبروم ی خانمی گفت من خوب شدم منم ناچارا اعتماد کردم و داروشو گرفتم دیدم سیر سیاه و پودر شکلات قارچ گانودرما ست هر روز ناشتا دارم استفاده مبکنم تا دوماه امروز ۲۰ روزه که ی دفعه پریودم باز شد سختی و ورم زیر شکمو که همیسه داشتم خیلللیی کم شد درد کمرم کامل رفت احساس میکنم سبک تر شدم اما خونریزی کم اما لخته شده دارم دردم کاملا رفته نمیدونم تاثیر داشته یا نه!امروزم بهم زنگ زدن نتیجه رو پرسیدن گفتن برو سونو گفتم بزار دوره ۲ ماه تموم بشه بعد برم.۴۰ روز دیگه استفاده میکنم میرم سونو اگر نتیجه داشت بهتون میگم اگر هم بی نتیجه بود میرم برای عمل پیش دکتر آصف جاه.توکل به خدا 🙏

الی جان من دقیقا شرح حال شما رو نمی دونم...فقط می تونم بگم که من خیلی زیاد تحقیق کردم در مورد آمبولا ...

سلام گلم شما که فیبروم داشتی و امبولاسیون کردی ،چقدر طول کشید فیبرمت از بین بره ،؟

سلام دوستان من دیروز عمل کردم ۳۶ تا فیبروم خارج کردن برام، وحشتناک درد داشتم و حالم بده تمام سلول های شکمم درد زیاد داشت الان یه کوچولو بهترم هنوز بیمارستانم عملم خیلی سخت بود، بخیه هام جذبی هستش ولی بیست روز دیگه باید برم اتاق زایمان دکتر توی رحمم بالن گذاشته برای چسبندگی ک هر باید خارش کنند

گفت فردا برو حموم پانسمان رو بردار نمیخواد دیگه پانسمان کنی فقط چند تا کرم داده یکیشوبگیرم بزنم و انتی بیوتیک و قرص اهن داده چون هموگلبین روی ۸ هستش خیلیم بی حالم 

شما برای مراقبت و جلویری از عفونت بخیه هاتون چیکار کردین؟ لازمه شکمم رو ببندپ با چیزی؟