2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921021 بازدید | 14908 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دکتر پوران حاجیان نوبت گرفتم خوب نیست؟؟

عزیزم اگر جونتو دوست داری پیشش نرو من فیبرومم کوچیک بود گفت باید بزرگ‌بشه بعد عمل کنم گذاشت فیبروم من رسید به ۳۰سانت رفتم پیشش میگه خیلی بزرگه برو پیش دکتر دیگه کلی هم منو ترسوند فقط بلده جو بده هیچی حالیش نیست انقدرم بد اخلاقه نمیزاره ازش سوال کنی خدا لعنتش کنه فیبرومم ۱۳سانت بود اگر عمل کرده کرده بودم الان اذیت نمیشدم خدا دکتر کریم زاده جلوم گذاشت جراحی شدم بدون آسیب به رحم در صورتی که حاجیان کثافت میگفت رحمتو درمیارم تا عمر دارم نفرینش میکنم سر یدونه دخترش بیاد 

من خودم بیمار آصف جاه بودم و لاپرا شدم فیبرومم از شما خیلی بزرگتر بود مضاف بر اینکه من ای وی افی هم ...

کی عمل شدی عزیزم؟

الان اوکی؟ جواب پاتولوژی رو هم براش بردی؟دوباره سونوت کرد یا ن ؟

09124091056خانم مهربان

خانوم مهربان رسما کلاهبردارن ۱۲۰از من گرفتن ویزیت آنلاین و دیگه جواب ندادن دفتر کلاهبرداری درست کردن بعد میگه ساعت چند بیا مطب من رفتم مطب تعطیله متاسفم برای دکترایی که فقط به خاطر پول کار میکنن نه جون مردم 

خانوم مهربان رسما کلاهبردارن ۱۲۰از من گرفتن ویزیت آنلاین و دیگه جواب ندادن دفتر کلاهبرداری درست کردن ...

نمیدونم والا بمن ک جواب داد ولی در کل ناز ادا منشی ها از دکتر واقعا بیشتره 

آصف جاه شنبه و چهارشنبه ها مطبه 

گفت با شرایطی ک داری دکتر عملت نمیکنه برو پیش دکتر فریبا یوسف نژاد ببین چی میگه ک یوسف نژاد گفت باید جنین فریز کنی بعد کیستت رو عمل کنی چون ذخیرت پایینه و بچه ام نداری 

بعد ک نامه داد برای آصف جاه خود یوسف نژاد گفت با نامه برو مطب پذیرشت میکنه اگه زنگ بزنی میذاره تو نوبت بهتو و همینطورم شد زنگ زدم ببینم چ روزایی هستن گفتش خودم بهت زنگ میزنم نوبت میدم 

من با نامه ام رفتم ویزیت شدم البته ۴ رفتم ۱۱ شب نوبتم شد 

بعد دو هفته زنگ زد تازه به من نوبت بده😑

من خودم بیمار آصف جاه بودم و لاپرا شدم فیبرومم از شما خیلی بزرگتر بود مضاف بر اینکه من ای وی افی هم ...

عزیزم یک سوال‌ برای شمام دکتر آی وی افت شخص دیگه ایه؟یا همون آصف جاه؟

به شمام آمپول دادن که تا ۳ ماه پریود نشید؟؟؟

خانوم مهربان رسما کلاهبردارن ۱۲۰از من گرفتن ویزیت آنلاین و دیگه جواب ندادن دفتر کلاهبرداری درست کردن ...

من از دی ماه با مهربان در ارتباطم نه یکبار حرف از پول زده نه من پولی پرداخت کردم تحت عنوان ویزیت انلاین 

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 
کی عمل شدی عزیزم؟ الان اوکی؟ جواب پاتولوژی رو هم براش بردی؟دوباره سونوت کرد یا ن ؟

صفحه های قبلی رو بخون عزیزم مفصل توضیح دادم. من فیبروم داشتم و لاپارا شدم . بله الان خوبم . جواب پاتولوژی رو گفتن واتساپ کن فرستادم گفتن الحمدلله خوبه . چون عمل من قبل از عید بود هنوز ویزیت نرفتم چون جواب پاتولوژی رو تازه گرفتم . بخیه هامم بیمارستان دیگه ای رفتم کشیدم. راجع ب سوالت در مورد ای وی افم ، نه من مام میرم و اونجا بهم گفتن برو آصف جاه . نه امپول نداشتم هیچ قرصی هم جز سفکسیم بهم ندادن  

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 

عزیزم من پیش آقای دکتر آصف جاه عمل شدم ایشون فوق‌العاده انسان شریفی هستن به خاطر مشکلاتی که داشتم چه قبل از عمل و چه بعد از اون با خانم مهربان و دکتر طهماسبی در ارتباط بودم نه پولی از من گرفتن نه حتی دیر جواب دادن حتی روز دوم فروردین خانم دکتر طهماسبی جواب منو دادن 

سلام من اول پیش ربانی رفتم نامه عمل بهم داد بعدش رفتم پیش اصف جاه خیلیم معطل نشدم نامه و مدارک رو دادم بعدش رفتم داخل مطب و خودش معاینه کرد و بعدش منشیش شماره مهربان و طهماسبی رو بهم داد و هیچ ویزیتی هم ازم نگرفتن ،خلاصه گفتن باید ۱۲ تومن واریز کنم که من فردا واریز میکنم پس فردا هم عمل دارم برام دعا کنید اگر از اتاق عمل بیرون اومدم بقیه رو هم براتون میگم من چند ساله عذاب میکشم با این فیبروم ها خیلی دکتر سنتی هم رفتم و هزینه کردم بی فایده بوده 

راجب اصف جاه هم تا حالا هیچ مورد بدی نشنیدم