2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920946 بازدید | 14908 پست
خانومای باتجربه که فیبروم داشتید آیا سونو برای تشخیص فیبروم کافیه؟ یا حتما آزمایش خونم باید بدیم&nbs ...

سلام من فقط سونو داده بودم برای چکاپ بعد بردم پیش متخصص که گفتن باید جراحی بشی معرفی میکنن بیمارستان اونجا آزمایش میگیرن چند روز جلوتر اکو نوار قلب هم میگیرن 

سلام من فقط سونو داده بودم برای چکاپ بعد بردم پیش متخصص که گفتن باید جراحی بشی معرفی میکنن بیمارستان ...

پس عزیزم آزمایش هورمونی که بدیم مثلا لازم نیست بدونیم استروژن و پروژسترون بالاست یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریحانه جون شما عمل کردین؟فیبرومتون چندسانته؟

نه عزیزم، عمل نکردم، چون از علائم فیبروم فقط لکه بینی بعد پریود رو دارم و البته بزرگی شکم، دکترم میگه فعلاً دست نگه دار، بزرگترین فیبرومم ۵ سانته و متاسفانه ساب موکوزاله، بقیه هم از ۴ سانت تا ۱۲ میل.

دکتر میگه تا به درد غیر قابل تحمل و خونریزی نیفتادی، عمل نکن و برو فعلاً باهاش بساز، خودم دارم به تخلیه رحم فکر می کنم.

امیدوارم بتونم تا۴۵ سالگی صبر کنم و بعد تخلیه.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
خانومای باتجربه که فیبروم داشتید آیا سونو برای تشخیص فیبروم کافیه؟ یا حتما آزمایش خونم باید بدیم&nbs ...

با آزمایش فیبروم مشخص نمیشه گلم،ابتدا با سونوی معمولی میشه فیبروم رو دید و برای اطمینان بیشتر برای خانمهای متاهل سونوی واژینال یا هیسترو و برای خانمهای مجرد، سونوی رکتال قابل انجامه، خیلی ها هم زمان عمل، ام آر آی میدن که سایز و محل دقیق و نوع فیبروم ها مشخص بشه.

آآزمایش هورمونی انجام میدیم که مشخص بشه سطوح هورمون بدن چطوره؟ بعد اگه چیزی بالا و پایین بود، باید دارو مصرف کنی تا به تعادل برسی، گهگاه با دارو فیبرومها کوچک میشن و البته با کنار گذاشتن دارو مجدد رشد می کنن.

پس عزیزم آزمایش هورمونی که بدیم مثلا لازم نیست بدونیم استروژن و پروژسترون بالاست یا نه؟

نه فکر نمی‌کنم  بستگی به سایز و مکان فیبروم داره معمولا فیبروم هایی که اذيت نمیکنه کاری ندارند ولی برای من خارج رحمی و خیلی بزرگ بود دیگه کار از هورمون درمانی گذشته بودبا همون سونو جراحی کردند

الان کار خاصی برای کنترلش انجام میدی؟رژیم داری؟

تنها کاری که سعی می کنم انجام بدم، کنترل و کم کردن حجم غذا و اصلاحِ کبد هست. بستنی و شیرینی جات رو حذف کردم، قند و شکر هم همینطور.

خاکشیر ناشتا و ترنجبین میخورم.

آب و( لیمو و عسل طبیعی).

تنها کاری که سعی می کنم انجام بدم، کنترل و کم کردن حجم غذا و اصلاحِ کبد هست. بستنی و شیرینی جات رو ح ...

الان مثلا ۶ماه یه بار مثلا سونو میدی چک میکنی؟ سایزشون تغییر کرده با کنترل تغذیه عزیزم؟

این که میگن چیزایی که استروژن بالا میبره نخورید من هر دفعه توی نت سرچ میکنم یه چیز میگه بده یه چیز میگه خوبه یه لیست دقیق ندارم

الان مثلا ۶ماه یه بار مثلا سونو میدی چک میکنی؟ سایزشون تغییر کرده با کنترل تغذیه عزیزم؟ این که میگن ...

با توجه به اینکه من تازه آخرای اردیبهشت از مشکلات فیبروم و پولیپم مطمئن شدم(آخه قبلاً مشکوک بودم) ، عملاً تازه شروع کردم و احتمالاً نیمه دوم سال برم برای سونوی مجدد، هفته قبل هم آزمایش هورمونی دادم، همه چیز اوکی بود. ولی باید کنترل کرد که تا دیر نشده و فیبرومها خیلی بزرگ نشدن بشه خارجشون کرد.

آره تو نت آدم خیلی چیزا میبینه، به نظرم اگه میخوای تغذیه ات رو اصلاح کنی با یه دکتر طب ایرانی صحبت کن می تونه کمک کننده باشه و با یه متخصص تغذیه هم برای مواد استروژن زا صحبت کن تا بتونی از برنامه عذایی ات حذفشون کنی

با توجه به اینکه من تازه آخرای اردیبهشت از مشکلات فیبروم و پولیپم مطمئن شدم(آخه قبلاً مشکوک بودم) ، ...

با پزشک طب سنتی صحبت کردم چیز خاصی نگفت فقط اینکه سردیجات نخور و یه چندتا دمنوش

از دکتر کرمانی هم خواستم رژیم بگیری که مرتبط با این فیبروم باشه استروژن نداشته باشه توی قسمت مشاوره بهم گفتن ما همچین رژیمی نداریم

پزشک زنانم گفت اینا با رژیم و ورزش کوچیک نمیشه فقط ۶ماه یه بار سونو بده

امید داشتم حداقل یه جوری کوچیک بشه

راستش خیلی ناراحتم مثل اینکه انتهای این داستان برای همه جراحی

با پزشک طب سنتی صحبت کردم چیز خاصی نگفت فقط اینکه سردیجات نخور و یه چندتا دمنوش از دکتر کرمان ...

آره متاسفانه همینطوره، میگن طب سنتی برای فیبرومهای کوچکتر از ۲ سانته، ولی اینقدر پرهیز و دمنوش و آبزن و .... داره که آدم خسته میشه، واقعاً رعایتشون سخته.

با پزشک طب سنتی صحبت کردم چیز خاصی نگفت فقط اینکه سردیجات نخور و یه چندتا دمنوش از دکتر کرمان ...

پرهیز از لبنیات کافیین قند غذاهای کنسروی و فراوری شده تاحد امکان تغذبه ارگانیک استفاده از میو و سبزیحات...کنترل قند خون و چک کنید مقاومت به انسولین دارید یا خیر و جک تیرویید اینا فقط برای اینکه هورمونا کم کم تنظیم بشن

پرهیز از لبنیات کافیین قند غذاهای کنسروی و فراوری شده تاحد امکان تغذبه ارگانیک استفاده از میو و سبزی ...

عزیزم درسته که میگن کربوهیدرات مثل برنج و نون و سیب زمینی هم بده؟

چطوری باید بفهمم مقاومت به انسولین دارم باید ازمایش خون بدم؟