2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920877 بازدید | 14908 پست

[QUOTE=292206635]دکتر شمالی لاپاراسکوپی هم عمل میکنه مگه؟ پوردست بهم گفت مرداد،،⁦☹️⁩ الان دیدم انجمن درمانهای کم ته ...[/QUOTEشمالی رو نمیدونم گلم. چون خودم مراجعه نکردم. ولی چند نفری برا بارداری رفته بودن باردار شدن خداروشکر. پوردست چطور بود بنظرت؟ 

عزیزم هر پزشکی که حس مثبت نسبت بهش داری باهمون عمل کن. ولی از عمل نترس. منم ترسو بودم. ولی خداروشکر رفتم تو دل ترس و انجامش دادم. شما هم میری و راحت میشی. و این خیلی خوبه که تحقیق میکنی قبلش. و دکتر مناسب و کار بلد پیدا میکنی. ولی سعی کن دیر نشه. مگه نمیخوای بعداز عمل باردار بشی. پس زودتر تصمیمت بگیر. چون بین سه تا 6 ماه بعداز عمل باید جلوگیری کنی. تا بخیه هات جوش بخورن و بعدش اقدام به بارداری بکنی. پس زمان ازدست نده.. موفق باشی گلم. راستی من خیلی دیر سرمیزنم اینجا. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم دوست دارم عمل کنم راحت شم هم ترس از عود دارم 😑

منم از همین عودش می ترسم، ایکاش کسایی که این تاپیک رو به ۶۰۰صفحه رسوندن، میومدن و از احتمال عود فیبرومهاشون بعد از عمل میگفتن.زمانیکه آدم تو مطب از مراجعین میپرسه میبینه فیبروم همه عود کرده فقط زمانش فرق می کنه، یکی بعد از چند ماه یکی بعد از چند سال.

منکه به تخلیه رحم فکر می کنم تا از شر عودش هم خلاص بشم. تا خدا چه بخواد.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
منم از همین عودش می ترسم، ایکاش کسایی که این تاپیک رو به ۶۰۰صفحه رسوندن، میومدن و از احتمال عود فیبر ...

دقیقا مساله فقط عمل کردن نیست برا ماهایی که مجردیم و شرایط بارداری نداریم

سلام ، من بالاخره عمل فیبروم انجام دادم … چون خودم استرس داشتم و میترسیدم توضیحاتی در موردش میدم 

اول اینکه هر چقدر زودتر برید‌بیمارستان دلیلی بر جلو افتادن عملتون نیست و حتی ممکنه اتاق خصوصی هم گیرتون نیاد ، اتفاقی که برا من افتاد و اخرین عمل بودم .در صورتی که خانم مهربان منشی اصف جاه گفته بود شب قبل ساعت ۱۲ برو که اولین نفر عمل بشی!!! و من ۳۲ ساعت ناشتا بودم و واقعا اذیت شدم . ساعت ۵:۳۰ عصر اومدن دنبالم که برم اتاق عمل بماند که در اتاق عمل قبلی باز بود و باعث استرس بیشتر من شد !و ساعت ۶:۳۰ داخل اتاق عمل شدم ! تو اون یک ساعت موبایل اصف گم شد و دنبالش بود ، تولد یکی از دکترا بود و‌داشتن عکس یادگاری میگرفتن با اصف جاه. خلاصه حضور من براشون مهم نبود .حدودای همون ۶:۳۰ فک کنم بیهوش شدم و ساعت ۱۱:۳۰ شب اومدم اتاقم تو بخش. اولین چیزی هم که تو ریکاوری یادمه گفتم تشنمه و درد دارم . 

سلام ، من بالاخره عمل فیبروم انجام دادم … چون خودم استرس داشتم و میترسیدم توضیحاتی در موردش میدم 

اول اینکه هر چقدر زودتر برید‌بیمارستان دلیلی بر جلو افتادن عملتون نیست و حتی ممکنه اتاق خصوصی هم گیرتون نیاد ، اتفاقی که برا من افتاد و اخرین عمل بودم .در صورتی که خانم مهربان منشی اصف جاه گفته بود شب قبل ساعت ۱۲ برو که اولین نفر عمل بشی!!! و من ۳۲ ساعت ناشتا بودم و واقعا اذیت شدم . ساعت ۵:۳۰ عصر اومدن دنبالم که برم اتاق عمل بماند که در اتاق عمل قبلی باز بود و باعث استرس بیشتر من شد !و ساعت ۶:۳۰ داخل اتاق عمل شدم ! تو اون یک ساعت موبایل اصف گم شد و دنبالش بود ، تولد یکی از دکترا بود و‌داشتن عکس یادگاری میگرفتن با اصف جاه. خلاصه حضور من براشون مهم نبود .حدودای همون ۶:۳۰ فک کنم بیهوش شدم و ساعت ۱۱:۳۰ شب اومدم اتاقم تو بخش. اولین چیزی هم که تو ریکاوری یادمه گفتم تشنمه و درد دارم . 

دو سال پیش به من گفتن لاپاراسکوپی . اما ترسیدم و‌چنتا دکتر دیگه رفتم که گفتن باردار شو و اگه سقط شد عمل کن که همین اتفاق هم افتاد. و باعث بزرگ شدن فیبروم و تبدیل فیبروم ۷ سانتی به ۱۷ سانتی شد، اما در واقیعیت از ۱۷ هم بیشتر بود .خود اصف جاه ۱۸ میلیون گرفت . و ۱۴ تا فیبروم کوچیک و‌بزرگ گفت دراورده و به همسرم هم بعد عمل نشون داد و گفت عمل سختی بوده ، کاش صبح انجام میداد که با دقت بیشتری انجام بشه ، یکم نگرانم که چیزی باقی مونده باشه. هنگام بیهوشی سوند گزاشتن برام.من یک هفته قبل عمل با دکترایی مثل حقگو و‌مهدیزاده اشنا شدم که دیگه دیر بود ، و دوست داشتم توسط اونا هم‌ویزیت شم ،روز بعد عمل هم دکتر اومد و چک کرد و گفت دارو برام مینویسه و همکارا میان توضیح میدن که در نهایت یه پرستاری اومد که داروهاش با داروهای آصف جاه تناقض داشت از پرستار دیگه ای پرسیدم گفت همون نسخه ای که دکتر نوشته رو بخر ، مثلا شیاف مقعدی و مفتامیک رو اصف نگفته بود تو نسخه اما اون خانم پرستار سرخود نوشته بود ، یکم قاراشمیش بود دیگه 😬

کمر درد بدی گرفته بودم بعد عمل که پرستارا میگفتن از تخت اتاق عمله و تختش مناسب نیست ، یعنی علاوه بر درد شکمم که بخیه داشت کمرم هم درد میکرد و نمیتونستم به پشت بخوابم ، و به پهلوی چپ فقط میتونستم بخوابم . ۸ ساعت بعد عمل چای و عسل اوردن و گفتن مایعات بخور ، و سوند رو دراوردن و گفتن راه برو و پرستار عصر گفت گاز شکم رو تخلیه کن اما نمیتونستم و شکمم سفت شده بود ، اخرم ازمایش هموگلبین گرفتن که ببینن مشکلی نباشه و بعد ترخیص …

[QUOTE=292206635]دکتر شمالی لاپاراسکوپی هم عمل میکنه مگه؟ پوردست بهم گفت مرداد،،⁦☹️⁩ الان دیدم انجمن ...

نه من که بچه دارم.

پیش از تو خامان دگر در جوش دیگ این جهان     بس برتپیدند و نشد درمان نبود الا رضا
ارزوی سلامتی و عمل موفقی رو براتون دارم🌱 ان شاالله که روزای خوب در پیشه 😊 

سلام نیکچه جان ببخشید من به شما درخواست دوستی دادم لطف میکنید قبول کنید 

یه سوال میخواستم ازتون بپرسم

ممنونم