2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920643 بازدید | 14908 پست

سلام دوستان ممنون از همتون که صادقانه تجربه هاتون را گفتید...

من چند ماهه دارم میرم دکتر و نظر هیچ دکتری به دلم نیست.

فیبروم دارم ولی مشکل اصلی جای دیگه هست از یه طرف دلم میخواد نظر دکتر آصف جاه را بدونم از یه طرف راه دور و بچه و...

میشه بگید حداقل حداقل چند روز بعد از عمل لاپارسکوپی میشه سوار ماشین یا هواپیما شد؟

واقعا گیج شدم.

پیش از تو خامان دگر در جوش دیگ این جهان     بس برتپیدند و نشد درمان نبود الا رضا
بله عزیزم من فیبروم داشتم عمل لاپاراسکوپی کردم. دکتر پور دست. نوبتشم سخت گیرمیاد دیر وقت میده ولی دل ...

دکتر شمالی لاپاراسکوپی هم عمل میکنه مگه؟

پوردست بهم گفت مرداد،،⁦☹️⁩

الان دیدم انجمن درمانهای کم تهاجمی رییسش آصف جاه هست نایب رییس دکتر البرزی

میدونی برام مهمه حس خوبی به دکترم داشته باشم نه بعضیا که اینقدر سرد و بی تفاوت برخوردمیکنند و یه سوال هم زورشون میاد جواب بدن

هی

پیش از تو خامان دگر در جوش دیگ این جهان     بس برتپیدند و نشد درمان نبود الا رضا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییی راضی بودم چون کلا پروسه عملم به خوبی گذشت و خرداد ۹۸ عمل کردم . بله باردارم.

تبریک‌ عزیزم پس دیگه یه اسم انرژی مثبت بذار پروفایلت

آخی عزیززززم خیلی خوشحال شدم بخدا🤩🤩 ان شاالله این سورپرایز خانومه خوشمل بشه افتخار زندگیتون ب ...

ممنونم عزیز دلم 

ترس نگرانی اضطراب گریه و ... داشتن کاملا طبیعیه منم این دوران رو تجربه کردم .

من حتی اسم فیبروم رو نشنیده بودم  

که یهو باهاش مواجه شدم.

به مرور وارد پروسه ش که بشی برات عادی میشه

و بخوبی پشت سر میذاریش 

اواخر خرداد چهارسال از عملم میگذره و چه زود گذشت باورم نمیشه این مرحله‌ رو پشت سر گذاشتم 

الانم که نمیتونم رو شکم بخوابم یاد روزای فیبی میفتم که نمیتونستم رو شکمم بخوابم   انگار فیبی پیش درآمد بارداریمم بود مثل اینکه یبار بارداری رو تجربه کردم قبلا  

یه وقتایی به بالا نگاه میکنم،لبخند میزنم و میگم :میدونم کار خودت بوده،هزار بار شکرت 
چقدر خوبه فیبرومتون بعد دوسال عود نکرده امیدوار شدم 

چهارسال 

خرداد ۹۸ عمل شدم 

یک فیبروم داشتم ولی بزرگ

یادمه اونموقع یه دکتری رفته بودم میگفت انگار شش ماهه حامله ای 

واقعا خداروشکر 

ایشاللا سلامتی همه 

یه وقتایی به بالا نگاه میکنم،لبخند میزنم و میگم :میدونم کار خودت بوده،هزار بار شکرت 
تبریک‌ عزیزم پس دیگه یه اسم انرژی مثبت بذار پروفایلت

ممنونم عزیز دلم

متاسفانه نمیدونم چرا نمیشه نه عکس بذارم نه اسم پروفایلمو عوض کنم سعیمو کردم نشده

فیبروم لعنتی هم مثبته   

البته تا قبل عملم منفی بود   الان که بخوبی گذشته   

بچه خوبی بود اذیتم نکرد 

رژیم غذایی خاصی داشتین ؟برا عود نکردنش

اصلا اصلا هیچوقت

همه چیزخوار هم هستم   مخصوصا شیرینیجات   غم غصه حرص ...

دکتر شمالی لاپاراسکوپی هم عمل میکنه مگه؟ پوردست بهم گفت مرداد،،⁦☹️⁩ الان دیدم انجمن درمانهای کم ته ...

دقیقا منم

دیروز رفتم پیش ی دکتر دیگه ای

گف مشکلت اینه ک نمیتونی ب ی دکتر اعتماد کنی

در واقع این پنجمین دکتری بود ک رفتم تو این ۶ماه گذشته

ولی خوبی این دکتر آخری این بود ک اینقد وقت برام گذاشت

تونستم همه سوالامو بپرسم

یکم آروم شدم

الهی هیچ کس سردرگم نباشه

ممنونم عزیز دلم  ترس نگرانی اضطراب گریه و ... داشتن کاملا طبیعیه منم این دوران رو تجربه کردم . ...

عزیزم🤣😘وقتی میگی فیبی یکم این موضوع برا من یکی قابل تحمل میشه ان شاالله همیشه شاد باشی🥳🥳

واقعا؟! مگه فیبرومت چندسانت بود و از چ نوعی بود ک اینجوری برات قابل لمس بود البته قبلاکامل توضیح داده بودیفراموش کردم🙈

بانو نظرت در مورد فیبروم اینترامورال چیه بنظرت عملش سخت نیست چون توی دیواره رحمه؟

عزیزم🤣😘وقتی میگی فیبی یکم این موضوع برا من یکی قابل تحمل میشه ان شاالله همیشه شاد باشی🥳🥳 واقعا؟ ...

فدات

حدود ۱۷ سانت و چربی طور بود ولی بزرگ

الان باردارم و وارد شش ماه شدم یاد فیبرومم میفتم   البته زیر لباس خیلی معلوم نبود حس من این بود   

همش لباسای آزاد میپوشیدم 

برای من سابسروز بود و تجربه بقیه نوع‌های فیبی رو ندارم عزیزم

دقیقا منم دیروز رفتم پیش ی دکتر دیگه ای گف مشکلت اینه ک نمیتونی ب ی دکتر اعتماد کنی در واقع این پ ...

کدوم شهرید؟

فدات حدود ۱۷ سانت و چربی طور بود ولی بزرگ الان باردارم و وارد شش ماه شدم یاد فیبرومم میفتم   ...

عزیزمم ممنون ک وقت میذاری و جواب میدی

الهی همیشه سلامت باشی و نی نی کوچولو هم بسلامتی ب دنیا بیاد😘😘