2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920838 بازدید | 14908 پست
خداکنه تاثیر نذاره.بقول شما بخش مهمی از روابط زن وشوهره.ولی فیبروم ساب موکوزال9سانتی واینترامورال5سا ...

سلام شما عمل کردید؟برداشتید رحم را

پیش از تو خامان دگر در جوش دیگ این جهان     بس برتپیدند و نشد درمان نبود الا رضا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته درشهرستان هم دکترای خوب هستند .اما یه بررسی کنید اگه براتون امکان داره پیش اصف جاه عمل کنید .ک ...

وای چه جالب منم دقیقا شیراز مشکل مشابه شما دارم البته یکم متفاوت ..پیش بهترین دکترا رفتم اما گیج شدم...جواب درست نمیدن...خیلی دغدغه دارم

میشه بگید شیراز پیش کدوم دکترا رفتید

پیش از تو خامان دگر در جوش دیگ این جهان     بس برتپیدند و نشد درمان نبود الا رضا
شما عمل کردید؟

بله عزیزم من فیبروم داشتم عمل لاپاراسکوپی کردم. دکتر پور دست. نوبتشم سخت گیرمیاد دیر وقت میده ولی دلسوزه. برا چکاپ پیش حداقل سه تا دکتر خوب برو و مطمین شو که کدومش باتوجه به حرفاشون. برا شما بهتره. و یه راهنمایی دوستانه بهتون بکنم. حتی اگه بچه داری و نمیخوای در کل باردار بشی. ولی دوست داری رحم حفظ بشه. به دکترا بگو شوهرم ازم بچه میخواد میخواد رحمم حفظ بشه درنیارم. طاهره پوردست. دکتر کرامتی. مرکز ناباروری ثمر میشنه. دکتر نجمه سمیعی. دکتر رستمی. دکتر سارا فلاحی. مژگان صیادی. البرزی. شمالی.همه اشون خوبن. اول برو رستمی و طاهره پوردست. تمام جوانب رو بسنج. ان شاالله نتیجه میگیری

ممنون عزیزم ک جواب دادی منم ی فیبروم ۴۴×۶۰ اینترا مورال در قدام و سمت چپ تنه رحم با اثر فشاری بر آن ...

به نظر من پیش دکتر مظاهری و آصف جاه هم برید و نظر اون ها رو هم بخواید. چون فیبرومتون اثر فشاری روی اندومتر داره و احتمال سقط داره. فیبروم هم توی بارداری بزرگتر میشه. دکتر زنان معمولی میگن بیا باردار شو، اگه سقط شد، عمل کن!

بله عزیزم من فیبروم داشتم عمل لاپاراسکوپی کردم. دکتر پور دست. نوبتشم سخت گیرمیاد دیر وقت میده ولی دل ...

درواقع فیبروم من کوچیکه و هنوز عوارضی نداشته من مشکلات رحمی دیگه دارم.

والا چند تا دکتر رفتم....مرکز ثمر رفتم...ولی هیچکدوم درست جواب ندادن و به دلم نیست

بله عزیزم من فیبروم داشتم عمل لاپاراسکوپی کردم. دکتر پور دست. نوبتشم سخت گیرمیاد دیر وقت میده ولی دل ...

دکتر پوردست مطبش کجاست

درواقع فیبروم من کوچیکه و هنوز عوارضی نداشته من مشکلات رحمی دیگه دارم. والا چند تا دکتر رفتم....مرک ...

دکتر پور دست بیمارستان مادر و کودک و پارس عمل داشت. و مریضاشم راضی بودن. حالا ضرر نداره یه سر برو چکاپ. دکتر کرامت اله مظلوم هم خوبه برا سقط مکرر. نجمه سمیعی هم تو ملاصدرا کوچه 4 ساختمان دیبا میشینه. سرنبش کوچه اب انار شانار هست اونم چند تا مریض عمل دراوردن رحم داشتن ازش راضی بودن

به نظر من پیش دکتر مظاهری و آصف جاه هم برید و نظر اون ها رو هم بخواید. چون فیبرومتون اثر فشاری روی ا ...

عزیزم من شهرستانم و اومدن ب تهران نمیگم برام یجورایی غیر ممکنه ولی سخته

آره توی سونو نوشته اثر فشاری بر آندومتر

واقعا موندم از ی طرف از عوارض عمل میترسم چون ی خانمومی گف دوساله عمل کرده و بچه دار نشده

از ی طرف هم عمل نکردن مشکلات خودشو داره ب پریودام فکر میکنم ک چقد حجیم و زیاده دلم میخاد همین فردا برم عمل کنم

عزیزم شما چند وقته عمل کردین بسلامتی؟ عملتون چطوری بود؟ میخواید بچه دار بشید؟

من خرداد پارسال عمل کردم چقدر زود گذشت کم کم داره یکسال میشه. لاپاراسکوپی کردم.و بله منتظرم باردار بشم. تاخدا چی بخواد. فیبرومم اثر فشاری بر اندومتر داشت دومرتبه سقط داشتم. 8 ماه بعداز عمل اقدام درستی برا بارداری نکردم. چندماهیه اقدامم فعلا نشده. تا خدا چی بخواد. ولی پریودم همیشه زیاد بود کمترشده بعده عمل. سبکتر شده هرجا عمل کردی بگو برات ژل بزنن تا چسبندگی نگیری. انچنان عمل سنگینی نیست نترس. درد که کم وبیش همون روزای اول داری نهایت یک هفته. زود خوب میشی. حالا تا بهبودی کامل یکماه بیشتر زمان میبره ولی درکل عمل لاپارا. بهبودیش زودتر ازعمل بازه. هرچی بزرگتر بشه حجم بیشتری از رحم دست میخوره و برش میخوره و جای اسکار میمونه ازش. تردید نکن برو عمل کن راحت میشی

من خرداد پارسال عمل کردم چقدر زود گذشت کم کم داره یکسال میشه. لاپاراسکوپی کردم.و بله منتظرم باردار ب ...

ممنون عزیزم از راهنمایی خوبت

ان شاالله ب زودی زود دامنت سبز بشه بانو

من فیبرومم از نوع اینتراموراله میگن خود بافت داخلی رحم باید برش بخوره بخاطر همینه خیلی میترسم وگرنه خودم دوس دارم ک زوتر عمل کنم چون هم بشدت یبوست گرفتم با این فیبروم و هم این ک زیر قفسه سینه ام دوسه ماهه احساس پری یا بهتره بگم ورم میکنم ک خیلی اذیتم میکنه

خلاصه عوارض زیادی برام داشته

دکترای زیادی عوض کردم این آخریه بعد کلی آمپول هورمونی و دارو گف برو اقدام کن حالا تو اقدامم

اگ شرایط عمل پیش بیاد عمل میکنم ان شاالله

ممنون عزیزم از راهنمایی خوبت ان شاالله ب زودی زود دامنت سبز بشه بانو من فیبرومم از نوع اینترامورال ...

خواهش میکنم. گلم. وظیفه اس. هرراهی که تجربه کردمو دراختیار دوستان میزارم. تا حدی که بتونم کمکی کرده باشم. بهار جان منم چندتا فیبروم داشتم یکیش اینترامورال بود یکی ساب سروزال و دیگه نمیدونم چی بود. و پولیپ هم درکنار اینا بود. چون اندومتر برش میخوره بهت گفتم که زودتر برو چون هرچی بزرگتر بشه حجم زیادی برش میخوره. و فیبروم اگه رشدی نداشته باشه دکترا میگن کاری بهش نداشته باش. ولی به تجربه برام ثابت شده بعده چندسال بزرگتررمیشه. و درنهایت همون دکترا میگن عمل کن. و هیچوقت ریسک نکن با فیبروم باردار بشی.من اگه ازاول پیش دکتر باسواد رفته بودم. الان اون دوبار بارداریم سالم بود دوتابچه داشتم. ولی افسوس. حالا تا خدا لطف کنه و مجدد باردار بشم. توکل بخدا. عمل بکن جاش ژل میزنن. تا عوارضی نده نگران نباش الان پزشکا و تجهیزاتشون عالیه. من بیمارستان پارس عمل شدم.