2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921255 بازدید | 14908 پست
ای جان...پس دیگه ازین به بعد الی و آنی جان صدات میکنم...تو که الان دو تا دختر گُل داری،شرایطت خیلی فرق می کنه با ما و با فراغ خاطر بیشتری می تونی آمبولیزه رو کنی...برای من میوم ساب موکوزال در دیواره ی خلفی رحم بود...
اصلا فردا قناعتی رو نرو..چون دوباره کاری میشه برات و اون سریع بهت میگه وقت بیمارستانت رو بگیری...حالا که ام آر آی رو هم داری،با آخرین سونو ت برو اول پیش صنعتی،اون اکی داد،با خیال راحت برو پیش قناعتی...(اینو به خاطر این می گم که جواب کمیسیون پزشکی رو گفتی)...
قناعتی رو من همیشه یه روز قبل وقت گرفتم،بهم وقت دادن و چون کلینیک رادیولوژی هستش،صبح ها هم گوشی رو جواب میدن و وقت میدن...و به قناعتی بگو که می خوام به کلیه ها و تخمدان هام هیچ آسیبی نرسه و سالم بمونه...
من هم با اینکه چاق نیستم،همیشه ورم شدید داشتم..دکتر می گفت انگار یه جنین 6 ماهه توو شیکمته همیشه... :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مریم جان حتما باید برام سونو می نوشت خواهر من دکتره با اینکه تازه درسشو تموم کرده ولی میگفت باید بری سونو ولی دکتر خودم می گفت نمیخاد صبر کن تا پری بشی /زیادی به دکترم اعتماد کردم.الان میگم اقای دکتر این در عرض 8 ماه اینجوری بزرگ شده یا یه هویی؟میگه نمیدونم
هیچی دیگه مریم جان دکترم میگفت رحمت فیبروم سازه.یه جایی دکتر سنتی نوشته بود که از سردی محیط رحمه و این افراد نباید گوشت قرمز و عدس و قارچ اینا بخورن که من باور نکردم .برای ناهار باید 10 تا بادام و قبل از خواب هم 6تا انجیر بخورن.

تازه فهمیدم که اونایی که فیبروم رحم دارن ممکنه فیبروم سینه هم داشته باشن.شما در این باره چیزی می دونی؟

الان بعد از 10 روز باز هم درد داری؟منظورم درد امبولیزاسیونه.

بعد از عمل هم تخمدان راستم یه کیست 5 سانتی تشکیل شده تخمدان چپ هم نصفش دیده میشه فیبروم نمیذاره.
یسراجان بیا تهران دنبال درمونتو بگیر مثل من سرسری ازش نگذر. من بعد از زایمان دومم که حدود 5 سال پیش بود دنبالشو نگرفتم چون مشکلی هم برام نداشت تااااااااا اینکه به کلیه هام اثر کرد ولی تو اینکارو نکن منتظر کوچیک شدنش نباش که خودش کوچیک نمیشه و باید دنبالشو بگیری.
من واقعاً درد ندارم بعد از این 10 روزی که آمبولیزه کردم..شنبه که انجام دادم تا همون چهارشنبه شیاف می ذاشتم، دیگه نذاشتم...(که اونم بهم تو ورق مراقبت های بعد از عمل گفته بودن،چه درد داشتی چه نداشتی باید بذاری)...باز هم می گم آستانه ی درد بدن با بدن فرق داره..
اگه نظرت رو انجام آمبولیزه س،از حالا قشنگ شروع کن به خودت برس و چیزهای مقوی بخور...واقعا تغذیه بی تاثیر نیست،حداقل رو میزان رشدش!من از سال 87 تا الان لب به سوسیس و کالباس نزدم!!!اصلاً مزه ش یادم رفته!!!پیش یه دکتر که رفتم می گفت تمام چیزایی که درشون رو باز می کنیم و پی سی صدا می ده،مثل کنسرو ها و نوشابه ها و...همه شون تولید استروژن می کنن و کلاً میزان استروژن بالای بدن هستش که این فیبرم کوفتی رو به وجود میاره!!!می گفت باید عین مردم روستا زندگی کنی (که واقعا نمی شه!!!سخته با زندگیه شهری...)من شنیدم خوردن سردی و غذاهای سرد واسه فیبرم خوب نیست! اما گوشت قرمز و عدس رو نشنیدم..چون بالاخره اکثر فیبرم ها که باعث خونریزی زیاد میشن،آدم مجبوره به خاطر جبران فقر آهن گوشت قرمز و کله پاچه و جیگر و عدس رو بخوره...
عسل درمانی خیلی خوبه...واقعا سیستم دفاعی بدن رو بالا می بره!!!اما می دونستی واسه ماها که فیبرم داریم هر نوع عسلی خوب نیست و حتی ممکنه خوردنش به رشد فیبرممون کمک کنه!؟!ماها فقط باید عسل "گل اقاقیا" بخوریم،این عسلیه که استروژن نداره(البته الان فصلش نیست،چند ماه دیگه میاد)...یه اصل فروشی خیلی خوب توو خیابون شریعتی،نرسیده به یخچال،فصلش بشه میاره...همین گرمی عسل خیلی واسه فیبرم خوبه...اما اگه عسل بد بخوریم واسه مون بده...
واسه سینه هم که پرسیدی،آره منم شنیدم!!!اما همون یه چکاپ سالیانه که آدم سالمش هم باید بده کافیه...فکرت رو مشغوله اون نکن!!!!و شنیدم که وجود این فیبرم رحمی باعث فیبرم سینه میشه..درمانش کنی،درصد احتمال اون هم میاد پایین...
من خواهر دوستم هم فیبرم رحم داشت و هم توو سینه ش،تابستون آمبولیزه کرد توو آمریکا،می گفت بعد از چند ماه سایز فیبرم های سینه ش کوچیکتر شده...
قبل از آمبولیزه جعفری زیاد بخور..خیلی به سیستم دفاعی بدن کمک می کنه...کلاً به خودت برس حسابی... :)
من می گم امروز به منشی صنعتی زنگ بزن بگو امروز بری پیشش که چهارشنبه بری قناعتی..اگه گفت نمیشه، بگو من مریض دکتر قناعتی هستم می خوام قبل از این که برم پیش ایشون مشورت بگیرم از خانوم دکتر...اون روز که من اونجا بودم،یه نفر تلفنی زنگ زد گفت الان می تونم بیام؟بهش گفت بله تا 7 هستیم،تشریف بیارید...
بعد تمام سوالاتی رو هم که داری قشنگ نُت بردار و ازش بپرس...قشنگ وقت می ذاره واسه مریضش...من پیش اشرفی می رفتم، از 2 ماه قبل که باید وقت می گرفتی هیچ،مریضا رو 3تا 3تا می فرستاد توو!!اصلاً آدم راحت نمی تونست حرف بزنه!!!
منتظر خبرای خوب از جفتتون هستم...
یسراجان به کلیه های من اسیب زده نه مریم.

با سونو معلوم شد عزیزم البته اسیبش جزییه ولی اگه طول بکشه شدید میشه و کلیه هامو از دست میدم.

سونو گفت که فشار فیبروم روی لوله ی حالبته که جلوی دفع ادرارو میگیره و ادرار تو کلیه ها جمع میشه یعنی هیدرونفروز شده. یه سینک ظرفشویی رو مجسم کن که لوله اش گرفته و اب درون سینک جمع شده البته گرفتگی جزیی فعلا.
یسرا فک کنم تو این قدر فکرت درگیر این فیبرم لعنتیه اصلا پست ها رو درست نمی خونی!
من کلیه هام مشکل نداشت!الی و آنی عزیز مشکل داشت که توو سونو و ام آر آی بهش گفته بودن و خودش هم حس می کنه این فشار رو...
به طور کلی اگه روی عضوی فشار داشته باشه توو سونوی شکم معلوم میشه...مثلا رو مثانه،کلیه،روده...
مال من اثر فشاری رو آندومتر بود،برای همین دردهای وحشتناک و خونریزی های شدید داشتم...دوست صمیمی م رو مثانه ش داره فشار میاره،بیچاره همش تند و تند باید بره دستشوئی..یه بیرون می ریم،هیچی نمی خوره که دستشوئی ش نگیره..دختر عموم رو روده ش فشار میاورد که باعث یبوست های وحشتناک و غیر قابل تحمل می شد براش...
مریم جان ممنون از توضیحات کاملت.منم اصلا اهل کالباس و نوشابه و غذاهای کنسروی نیستم و چون خانه دارم خودم غذا درست میکنم. پیتزا هم سبزیجات می خورم ولی بچه های من مرغ دوست ندارن ومصرف ما بیشتر همون گوشته قرمزه که از این ماه دیگه کم کردم .دختر کوچیکم هم عاشقه سوپ عدسه .خودم هم قارچ دوست دارم که دیگه کنسل میکنم.هر چند که دیره واسه این کارا.

منشی دکتر صنعتی گفت که امروز فقط از 4 تا 6 هستش دکتر .براش هم گفتم جریانو ولی وقت نداد.

پس 4 شنبه میرم دکتر صنعتی و هفته بعد دکتر قناعتی.

صبح هم بعد از 8 ماه پری اومد فعلا هم در حد لک ه .دکترها میگفتن بعد از پری عمل بشی بهتره.