2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921149 بازدید | 14908 پست
شهرتون چندساعت با تهران فاصله داره؟عمل که ترس نداره بیهوش میکنن ادم هیچ چی نمی فهمه و بعدش هم مسکن میدن ولی کلا چیز بیخودیه .انشالله که به عمل نمیرسه.امبولیزاسیونو گفتی به دکترت؟

چندساله ازدواج کردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز رفتم پیش صنعتی..(الی همش فکر می کردم اونجا ببینمت :) )
مطبش خیلی خلوت بود و مطمئنن منشی ش زود وقت میده..من کامل از اول ماجرام رو براش شرح دادم،بهم گفت باید همون سال 87 هم آمبولیزه می کردی...
بهم گفت دکتر قناعتی همه نوع فیبرمی رو از سال 80 داره توی ایران آمبولیزه می کنه و کلا بیشترین نوع فیبرمی که به آمبولیزه جواب میده اونایی که یه فیبرم گنده دارن و همون خیلی باعث خونریزیشون میشه هستش! به من هم گقت چی چی 9 ماه دیگه!!! باید آخر این ماه ام آر آی و 5 پری سونو بدی تا ببینم میزان تهاجمی که تو آمبولیزه به فیبرم شده چه جوری بوده...از بچه دار شدن ازش پرسیدم، گفت مثلا فک کردی با این فیبرم 12.5 سانتی می تونستی بچه نگه داری!!!حامله می شدی و بچه ت خفه می شد و سقط می شد!!!تازه الان که با آمبولیزه این فیبرم خفه میشه،میتونی بچه دار شی و هیچ مشکلی نداری...
بهش گفتم خیلی بده خانم دکتر که ما هیچ کامنتی از آمبولیزه تو نت نمی بینیم...گفت انگلیسی سرچ کن، می بینی که توو خارج همه فقط همین کار رو می کنن!!!و تاکید کرد که مریضا باید قبل از رفتن به قناعتی حتما با آخرین سونو و حتما ام آر آی بیان پیش من که من بگم آمبولیزه جواب میده بهشون یا نه! بعدش برن پیش دکتر قناعتی!!!

یسرا جان تو الان باید به دنبال بهترین راه برای درمان باشی...از لاپاراسکوپی و جراحی باز این قدر نترس...درسته عوارض های خاص خودش رو داره،اما اگه چاره ی درمانت باشه راحت می شی از شرش عزیزم...
من که هم جراحی باز کردم و هم آمبولیزه!!!دیگه پوست کلفت شدم!!!جراحی باز عین سزارین شکم باز میشه و یه دوران نقاهت 10 روزه داره لا اقل و حین عمل هم که به خاطر بیهوشی هیچی نمی فهمی و یه شب بیمارستان می مونی و فرداش مرخص می شی و جای بخیه ها درد می کنه...لاپاراسکوپی (دختر عموم کردش، همون که گفتم یه عالمه فیبرم داشت)..اون دوران نقاهتش کمتر از عمل بازه،بیهوش هم می کنن،یه لوله مانند از شکم می فرستن داخل و فیبرم رو تیکه تیکه می کنن و می کشن بیرون...
آمبولیزه هم واقعا من به جز یه روز دوران نقاهتی توش ندیدم، هیچی هم جاش نموند!!!فقط اندازه ی نوک سوزن که فکر کنم بره اونم جاش....
حتمااین دفعه دکتر رفتی،یه نُت بردار و تمام سوالات رو بنویس که از دکتر بپرسی که یادت نره!!!من همیشه همین کار رو می کنم...آمبولازیسیون هم بپرس!!!شاید به مورد تو جواب بده..
تو الان فقط باید به دنبال بهترین راه باشی...

الی جان کمیسیون پزشکی خیلی خوبه!!!باز نظر چندتا دکتر مطرح میشه و میشه بهترین راه رو انتخاب کرد!!!
مریم جون.یعنی واسه من که تازه 3 ماه ازدواج کردم و خونریزی ندارم هم جواب میده امبولیزاسیون؟ اخه من نمیدونم کدوم جراحی برام بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
مریم جون چرا از اول نرفتی امبولیزاسیون نکردی؟؟ از این دکتر اون دکتر بدم میاد.گیج میشم.هر دکتری روش خودشو تبلیغ میکنه.میترسم اگه برم اصف جاه بگه لاپارا کنی بهتره.کریم زاده گفت جراحی باز بهتره.اگه پیش صنعتی برم اونم شاید بگه میتونی امبولی کنی/
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
مریم جان انشالله که زودتر جواب بگیری.من دیروز رفتم پیش دکتر فرزانه( مورد من خاصه چون بعد از عمل اسفند پارسال خیلی بزرگ شده احتمال بدخیمی میدن ) گفت فردا صبح بیا تا کمیسیونمون نظر بده.

امروز صبح رفتم و دکترا نظر دادند که باید کل رحمتو در بیاریم و امبولیزاسیون به این مورد جواب نمیده.

ولی من باز فردا میخام برم دکتر صنعتی تا ببینم میشه امبوله کرد یا نه؟اصلا هم از دراوردن رحم ناراحت نیستم بیشتر به فکر بدخیمیش هستم.
من میخام مرحله به مرحله پیش برم اول اگه بشه امبوله کنم اگه برای من جواب نداد بعدش عمل میکنم.

پارسال که دکتر قناعتی گفت جواب میده حتی برام وقت گذاشت تو ب ایرانمهر .کاش میرفتم کاش این روشو زودتر امتحان میکردم.