2777
2789

نمیدونم چی لپوشم چجوری رفتار کنم اصلا وقتی میان باید جلوی در باشم یا اتاق دوستان راهنمایی کنید لطفا

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه

وای من وقتی اومدن همین که نشستن از اتاق پریدم بیرون بلند سلام دادم، 🤦‍♀️

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

من ک میموندم بیان بشینن یه ربع بیست دیقه بعد میرفتم..تعادلم رعایت میکردم....ن سرسنگین ن خیلی خودمونی

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فهمیدن ذوق داری😂😂

بعد هم چایی آوردم هم میوه هم پیش دستی هم دستمال کاغذی. 

فازم چی بود نمی دونم یادم میوفته حالم بد میشه ایییییی😁

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

بهترین خودت باش هم ظاهرت هم رفتارت. چون برخورد اول تو ذهن میمونه. جلو در وایسا تا بیان تو. دوره قاجار نیست که بری تو اتاق. یه لبخندم داشته باش. ولی نیشت باز نباشه😂

ی لباس شیک و مرتب.

جدیدا دختر تو اتاق نمیره ،همون اول پشت سر بزرگترها وایسا طوری که آخرین نفری باشی که میبیننت و احوالپرسی کن و بعد یا بشین یا برو تو آشپزخانه تا صدات کنن،دیگه بسته ب مدل خانواده ات 

😍خدایا خیلی دوستت دارم😍

سلام بنظرم لباسی ک دوست داری بپوش و کاملا اعتماد ب نفس داشته باش من خودم چادری ام مثلا شومیز دامن و چادر سر میکنم و زمانی ک خواستگار میاد جلو در ولی عقب تر وایمیستم

بعد هم چایی آوردم هم میوه هم پیش دستی هم دستمال کاغذی.  فازم چی بود نمی دونم یادم میوفته حالم ...

😍😍😍

منم همینم ولی خب من تک بچه ام مجبورم خودم پذیرایی کنم کسی نمیتونه پذیرایی کنه.

میگم دیگه قشنگ نشون دادی ذوق داری 😂😂 حالا اون موقع چند سالت بوده

دو سال پیش اومدن 19 سالم بود 🤦‍♀️

تجربه اولم بود قبل از اون کسی رو خونه راه نداده بودیم

😍😍😍 منم همینم ولی خب من تک بچه ام مجبورم خودم پذیرایی کنم کسی نمیتونه پذیرایی کنه.

خب مادرت می تونه بیاره به نظرم همون چایی کافیه که دختر ببره