2777
2789
همه مون همین هسیم.  والا اون پلنگا دیگه زیادی عمل میکنن و ب خودشون میرسن. واسه همی ما ب چشم نم ...

من دیگه رد دادم

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم آدم وارد گناه بشه بهتر همه چی داره

قیافه خوبی داری ...بیرونم یه ذره آرایش کنی عالی میشی‌‌‌‌.‌‌‌‌...شمازشت نیستی اعتماد به نفس نداری

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
قیافه خوبی داری ...بیرونم یه ذره آرایش کنی عالی میشی‌‌‌‌.‌‌‌‌...شمازشت نیستی اعتماد به نفس نداری

من اینقدر آدم خوشکل دور برم دارم بهترین دارن یه کسای باهاشون رفیق هستن چ خرجای میکنن براشون من که همش گفتم ن گناه داره رفیق نشم ن خدا چی میگه ب کجا رسیدم

همه مون همین هسیم.  والا اون پلنگا دیگه زیادی عمل میکنن و ب خودشون میرسن. واسه همی ما ب چشم نم ...

ببخشید من شما رو میشناسم؟؟؟ شما کدوم کاربر هستین؟ اخه دوبار تگم کردین ولی من شما رو ب جا نمیارم

از بچه های قدیم هستین؟ 

بچه ها من درخواست دوستی ها رو قبول نمیکنم کاریم داشتین یه جا تگم کنین 
من اینقدر آدم خوشکل دور برم دارم بهترین دارن یه کسای باهاشون رفیق هستن چ خرجای میکنن براشون من که هم ...

وااای منم اینو قبول دارم .....من خودم قبل از ازدواج بااینکه میتونستم گفتم نه گناه داره اگه عشق و دوست داشتنم هست باید با شوهر باشه ازدواج کردم بایه مرد بی مسئولیت و بی عاطفه ...الان یه ماهه خونه بابامم ..وقتی میبینم اونیکه با پسرا دوست بود بهترین شوهرو کرد ..عشق وحالشو کرد انگار خوشبخت تره 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
وااای منم اینو قبول دارم .....من خودم قبل از ازدواج بااینکه میتونستم گفتم نه گناه داره اگه عشق و دوس ...

من دیگه میخام اینجور باشیم دین بگذارم کنار چرا خدا من دوست نداره رنجم میده

من دیگه میخام اینجور باشیم دین بگذارم کنار چرا خدا من دوست نداره رنجم میده

وات😐

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور