از صبح ک بیدارشدم سردرد وحشتناک دارم ۹هفتم ... حالت تهوع و سوزش معده کدیگه بدتر
برا سردرد چیکار کننتوروخدا هرراهی بلدین بگین
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جز مسکن راه تضمیني ديگه اي نيست اخه عزيزم سرتون رو هم با دستمال پارچه اي يا شال ببنديد
معدمخالیه میتونم مسکن بخورم
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
روغن بنفشه اصل تهیه کن به گیجگاه وپیشونیت وپشت گوشات بزن برای منکه میگرن داشتم وسردردای وحشتناک توحا ...
خیلی ممنونگلم حتما