2777
2789
عنوان

هاری😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30202 بازدید | 68 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سهل انگاری😑😑😑 اون گرگ بهش حمله کرده بود و چندجاش رو چنگ زده بود  من داداش خودمم گرگ بهش حم ...

چقدر وحشتناکه واقعا...تا حالا نمیدونستم هاری اینطوریه 🥲

ولی یه سوال،چرا توی گوگل و اینا نوشته کمونش چند ماه ممکنه طول بکشه؟

یعنی مثلا ممکنه یکی ویروس تو بدنش باشه ولی نشون نده بعد چند ماه متوجه شه؟

چقدر وحشتناکه واقعا...تا حالا نمیدونستم هاری اینطوریه 🥲 ولی یه سوال،چرا توی گوگل و اینا نوشته کمون ...

نه 

ویروس هاری به سرعت منتقل میشه و نشون میده

حتی اگه واکسن هم تزریق شه بهت میگه تا ۴۸ ساعت اگه با نور و اب مشکل داشتی قرنطینه باید بشی 

واسه همینم اپیشنهاد میدن که مدام دوش بگیری تا ترست از اب معلوم شه

نه  ویروس هاری به سرعت منتقل میشه و نشون میده حتی اگه واکسن هم تزریق شه بهت میگه تا ۴۸ ساعت ا ...

پس خطر رفع شده 

بخدا از اون موقع که علائمشو خوندم و فهمیدم همش دارم تلقین میکنم دیوونه شدم دیگه 😂

خیلی ترسناک توصیف کردی، منم سریع رفتم زدم فیلم هاری تو انسان رو دیدم، حالم بدتر شد از ترس

منم دقیقا دیدم و دیگه خوابم نبرد از ترس🥺

بعد یادم اومد گربه چنگم زده نکنه منم گرفته باشم اونطوری شم🤧

خیلی ترسناک توصیف کردی، منم سریع رفتم زدم فیلم هاری تو انسان رو دیدم، حالم بدتر شد از ترس

خب ترس هم داره 😂😂

من خودم از ترس اون لحظه دست و پاهام خشک شده بود چرا که ممکن بود تا دو روز بعدش خودمم اونطوری شم😐

عفونت کرده دستت؟؟؟؟؟

دست من عفونت کرد بعدش الانم اطرافش انگار قرمزه و جویای ریز ریز زده و میخاره

بخاطر همون دکتر رفتم و آنتی بیوتیک و پماد نوشت یکم بهتر شده ولی خارشش هست 

میگم شاید بخاطر توکسوپلاسموز باشه 

پس خطر رفع شده  بخدا از اون موقع که علائمشو خوندم و فهمیدم همش دارم تلقین میکنم دیوونه شدم دیگ ...

بیخیال بابا 

مشکلی نداری 

ولی بازم همیشه دفع خطر احتمالی ضروریه 

مواظب خودت باش دیگه این اتفاقا نیوفته واست تویی ک میترسی

دست من عفونت کرد بعدش الانم اطرافش انگار قرمزه و جویای ریز ریز زده و میخاره بخاطر همون دکتر رفتم و ...

خب اگه بهتر شده اشکال نداره 

اون حیوونه خیلی مهمه که الان کجاست و چیکار میکنه😂😂اگه اون داره به زندگیش ادامه میده در صحت و سلامت خب اشکالی نداره