2777
2789
عنوان

هاری😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30202 بازدید | 68 پست
خب اگه بهتر شده اشکال نداره  اون حیوونه خیلی مهمه که الان کجاست و چیکار میکنه😂😂اگه اون داره ...

الان در حال حاضر خوابه😂😂

بیشتر میاد دم در آروم میشینه تا غذا بدیم بهش بعد که غذا خورد سریع میره شیر میده به بچه هاش 

رفتارش اوکیه فکر کنم 😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما الان خوبی ؟

منم دو روز پیش به یه سگ داشتم غذا میدادم ولی بهش دست نزدم بعد بهش بیسکوییت داده بودم انداخته بود زمین من فکر کردم اون بیسکوییتی که رو زمینه از دست من افتاده برداشتم دادم بهش پشت دستمم یه زخم کوچولو از چند روز قبل بود که تازه نبود و یه لتیه ی قهوه ای رنگ‌ روش بود حتی دستامو الکل میزدم اصلا نمیسوخت جوری که یادم رفته بود دستم زخم داشته

غذا رو که به سگه دادم آب قطع بود الکلم نداشتم بعد یکی دو ساعت دستامو شستم ولی بعدش یادم اومد اون بیسکوییتی که من از رو زمین برداشتم بهش دادم خوده سگه انداخته بودش زمین ولی خیس نبود مشخصه بزاق روش نبود 

امروز رفتم مرکز واکسیناسیون هاری الکی گفتم رو زخمم و سگ لیس زده که واکسن بزنن زخمم و دیدن گفتن نمیخواد چون زخمت باز نیست حتی یه اسپری زد رو دستم گفت دستت میسوزه گفتم نه گفتن نمیخواد 

ولی هنوز استرس دارم میگم کاش الکی میگفتم میسوزه واکسن بزنن

اون سگه رو نمیدونم چطوره و نمیدونم کجاس که خبری ازش بگیرم 

به شدت استرس دارم 😐

نه  ویروس هاری به سرعت منتقل میشه و نشون میده حتی اگه واکسن هم تزریق شه بهت میگه تا ۴۸ ساعت ا ...

منم امروز زنگ زدم ۱۹۰ پرسیدم دقیقا حرفای شما رو گفتن

گفتن اگه هاری منتقل بشه به سرعت خودشو نشون میده و اصلا امکان نداره طرف بعد دو روز حالش خوب باشه 

یکی از اشناهامونم سگ خونگی دست بچشو بدجور گاز گرفته  بود دو تا خانه بهداشت برد گفتن هیچی نیست البته بهش واکسن نزدن گفتن اگه سگه بعد دو روز مریض شد بیاید بگید یا تا ۴۸ ساعت بچه تب کرد بیاید که البته این حرفشون عجیب بود ولی اونام گفتن تو ۴۸ ساعت خودشو نشون میده 

پس واسه همینه میگن درجا واکسن بزنین چون سرعت تکثیرش بالاس 

الان در حال حاضر خوابه😂😂 بیشتر میاد دم در آروم میشینه تا غذا بدیم بهش بعد که غذا خورد سریع میره ش ...

حال شما خوبه الان مشکلی ندارین؟

من حدودا 46 روز پیش یه گربه مریض اومد گازم بگیره دستم رفت تو دهنش ولی نتونست گاز بگیره که زخم بشه 

ولی خب انگشتم یه زخم کوچیک داشت ترسیدم که بزاقش به زخمم خورده باشه 

ولی متأسفانه با 10 روز تاخیر رفتم واسه واکسن گربه هم چند روز بعدش مرد!! 

دکتر گفت مشکلی نداره و نترس 4 دوز واکسن هم زدم ولی بازم از اون موقع استرس دارم که نکنه دیر واکسن زده باشم همش به خودم تلقین میکنم و حس میکنم قراره علائم بگیرم

رفتم دکتر مغز و اعصاب بهم قرص ترانکوپین داد واسه اظطراب این چند وقت دیوونه شدم

6روز پیش یه بچه گربه منو گاز گرفت با اب و صابون شستم ولی واکسن هاری نزدم ممکنه هاری داشته باشم دارم دیوونه میشم از فکر اون گربه هم زندس ولی بیحاله انگار😢😓