2777
2789
عنوان

هاری😭😭😭

30202 بازدید | 68 پست

بچه هاا یه گربه دو هفته پیش چنگم زد واکسن و اینا نزدم چون نمیدونستم😭😭

الان یه فیلم دیدم یه نفر هاری داشت خیلییی وحشتناک بود خوابم نمی‌بره دیگه😭😭

😳😳مگه گربه ها هم ناقل هاری ان؟

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😳😳مگه گربه ها هم ناقل هاری ان؟

آره توی گوگل زده از طریق چنگ و گاز گربه هم منتقل میشه🥺من خودمم نمیدونستم بعد یه هفته چون زخمش عفونت کرد و رفتم دکتر بهم گفت 

ولی دیگه دیر شده بود واسه واکسن 

البته گربه هه سالمه

خرگوشا هم هستن چه برسه گربه ها کجای کاری 😂

جدا؟☹

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
آره توی گوگل زده از طریق چنگ و گاز گربه هم منتقل میشه🥺من خودمم نمیدونستم بعد یه هفته چون زخمش عفونت ...

☹☹

شاید اون گربه بیماری هاری نداشته باشه فکرمیکنم باید اون حیوون اون بیماری رو داشته باشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
فردا برو یه کلینیک یا درمانگاه مخصوص بپرس ازشون راهنماییت میکنن

دکتر رفتم گفتن باید بری پاستور واکسن بزنی 

زنگ زدم بهداشت ، گفت دیگه دیره واسه واکسن اگه گربه زندست ینی هاری نداره 

گربه هم زندست بچه شیر میده☹

سلام 

با توجه به اطلاعاتی که من دارم چون توی خونه سگ داریم اگه میخواست مشکلی پیش بیاره تا الان اورده بود همین فردا به مرکز بهداشت مراجعه کن تا اگه نیاز بود واکسن تزریق کنن بهت 

افراد مبتلا به هاری از نور فرار میکنن و از اب میترسن این علائم رو داری؟

یکم خراش داد ولی خون اومد و کلا زخم شد الانم خارش داره یکم 😭

ن انشالله هیچی نمیشه منو ده بار سگ و گریه چنگ زدن و گاز گرفتن تو بچگی مامانم میشست با اب و صابون میگوفت خوب شد برو😑

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺