2777
2789
عنوان

هاری😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 30202 بازدید | 68 پست
امیدوار شدم🙂

برو صفا کن تا الان اگه بود هم زخمت اوضاعش بد شده بود هم کنترل بزاغتو نداشتی هم از آب فرار میکردی

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب متوجه شدم  اگه گربه در دسترست هست ببین بیماری داره یا نه  اگه داشته باشه حالتش بی حال ...

گربه توی حیاطمونه..حدود یه ماهه زایمان کرده 

علائم خاصی نداره خیلی آرومه فقط چون شیر میده همیشه گرسنس و اشتها زیاده و زیادم می‌خوابه نمیدونم طبیعیه اینا یا نه🤔

دکتر رفتم گفتن باید بری پاستور واکسن بزنی  زنگ زدم بهداشت ، گفت دیگه دیره واسه واکسن اگه گربه ...

سلام برسون بش

همون عنتر برقی ام انقدر حرف بارم کردین مجبور به تغیر کاربری شدم  ماها زخم خورده ایم دادا
منم همینطوری فکر میکردم ولی بعد ک مطالعه کردم دیدم اصلن اینطور نیست فقد یکم پرخاشگر میشه فرد مبتلا ب ...

اگه منظورت انسانه که من خودم فرد مبتلا به هاری رو با چشمای خودم دیدم 

در جورد حیوون هم بازم خودم حیوون مبتلا به هاری رو دیدم 

اگه منظورت انسانه که من خودم فرد مبتلا به هاری رو با چشمای خودم دیدم  در جورد حیوون هم بازم خو ...

بله منظورم انسانه و ن فرد مبتلا ب هاری رو دیدم ن حیوون مبتلا ب هاری رو

از روی کتابی ک خوندم گفتم 

گربه توی حیاطمونه..حدود یه ماهه زایمان کرده  علائم خاصی نداره خیلی آرومه فقط چون شیر میده همیش ...

اها😂😂

پس بچه شیر میده 

علت حملش هم همینه 

من الان ۴ تا گربه تو حیاطمون دارم 😍خب اوناهم واسه خودشون یه قلمرویی دارن و باید مواظب نوزادشون باشن دیگه 

نه عزیز اشکال نداره 

افراد مبتلا به هاری نهایتا سه روز زنده میمونن👌که البته اونم تا حدود ۴۸ ساعت از زمان حمله که میگذره اگه علائمی داشته باشن مشخص میشه

بله منظورم انسانه و ن فرد مبتلا ب هاری رو دیدم ن حیوون مبتلا ب هاری رو  از روی کتابی ک خوندم گ ...

من سگ بهم حمله کرد و کل دل پام رو با دندون کند 

وقتی رفته بودم مرکز بهداشت گفتن بابد برم درمونگاه 

تو درمونگاه یه مرد حدودا حدودا ۲۷ ساله هاری داشت و روز دوم بیماریش بود 

عین مرد عنکبوتی پتو رو گرفته بود دست و از رو تختا میپرید لامپ رو که روشن کردن پتو رو انداخت رو سرش و رفته بود زیر تخت یه گوشه کز کرده بود هی پتو رو میداد ونار یه نگاهی به ما میکرد جیغ میزد و دوباره میرفت زیر پتو 😕😂😂

دکتره گفت تا فردا میمیره 

حالا فک کن من تو اون حالت با پای بدون گوشت و دسدن اون مرده چ حسی داشتم😢😢

اها😂😂 پس بچه شیر میده  علت حملش هم همینه  من الان ۴ تا گربه تو حیاطمون دارم 😍خب اونا ...

عزیز دلم ممنونم واقعا آروم شدم💗

بیچاره حمله هم نکرد 😂🥺 دراز 

کشیده بود مثلا بازی کنه ..دستمو گرفتم بالا یه پارچه ی نرمم تو دستم بود میخواست پارچه رو بگیره انگشتمو چنگ زد😂

واسه همین جدی نگرفتمش زیاد 

قبل از اونم هی دستمو میگرفتم آروم با پنجه هاش و دندونش ولی اصلا خراش نمی‌داد فقط بازی می‌کرد منم خیلیی گربه دوست دارم واسه همین کاریش نداشتم🥲

وای یا کتل امام زاده  بنده خدا مرده  الان پات اوکیه؟ تنم ریس زد 🥴🥴🥴🥴

😁😂😂اون لنده خدا اره من واکسن دوم که رفتم همونجا بزنم رفتیم تو اتاق دیدیم مرده 

متاسفانه هیچ درمانی نداره 

پامم اره 

ولی خب چون با موتور بودم خودم تنهایی و جایی که سگه حمله کرد خلوت بود و هیشکی نمیدید نتونستم موتور رو بگیرم و زمین خوردم کل دست و پاهامو حتی سرم شکست خییییلی خون ازم رفته بود