فرستادم انشالله خوب بشین
صبحانه: نکات مهم قبل از تدوین برنامه غذایی صبحانه - ترجیحاً از مواد غذایی بسته بندی شده مثل نان صنعتی و قند و شکر بسته بندی شده استفاده گردد. - ترجیحاً بهتر است کشمش و یا عسل جایگزین قند و شکر شود. - ترجیحاً سایر اقلام غذایی مانند پنیر، مربا، عسل، حلوا شکری و... نیز به صورت بسته بندی تک نفره باشند. - استفاده از پنیرهای پرچرب و یا با عنوان خامه ای به دلیل وجود اسید چرب اشباع بالا توصیه نمی شود. - تهیه نان های بسته بندی سبوس دار در اولویت باشد. - تخم مرغ آب پز خوب پخته شده باشد. - لبنیات پروبیوتیک و کم چرب تهیه شود. - استفاده از غذاهای گرم حداقل دو الی سه بار در هفته در وعده صبحانه توصیه می شود. - وجود حداقل یک نوع منبع پروتئینی در وعده صبحانه لازم است. غذاهای پیشنهادی در صبحانه بر اساس قوام غذا: توجه: در هر نوع رژیم غذایی غذاهای مجاز آن دسته عنوان شده است و ترکیب بندی اقلام غذایی جهت برنامه ریزی منوی غذایی بر اساس غذاهای مجاز هر گروه به عهده کارشناس تغذیه می باشد: مایعات صاف جهت بیمارانی که رژیم مایعات یا رژیم مایعات صاف دارند سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده از مواد غذایی یا غذاهای مجاز، مطابق برنامه ریزی کارشناس تغذیه بیمارستان مانند آبگوشت صاف شده، فرنی، شیر، آبمیوه طبیعی، آب هویج، ماست رقیق شده، ژله، سوپ صاف شده، چای و عسل و... توزیع گردد.