2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم انشالله خوب بشین 


صبحانه: نکات مهم قبل از تدوین برنامه غذایی صبحانه - ترجیحاً از مواد غذایی بسته بندی شده مثل نان صنعتی و قند و شکر بسته بندی شده استفاده گردد. - ترجیحاً بهتر است کشمش و یا عسل جایگزین قند و شکر شود. - ترجیحاً سایر اقلام غذایی مانند پنیر، مربا، عسل، حلوا شکری و... نیز به صورت بسته بندی تک نفره باشند. - استفاده از پنیرهای پرچرب و یا با عنوان خامه ای به دلیل وجود اسید چرب اشباع بالا توصیه نمی شود. - تهیه نان های بسته بندی سبوس دار در اولویت باشد. - تخم مرغ آب پز خوب پخته شده باشد. - لبنیات پروبیوتیک و کم چرب تهیه شود. - استفاده از غذاهای گرم حداقل دو الی سه بار در هفته در وعده صبحانه توصیه می شود. - وجود حداقل یک نوع منبع پروتئینی در وعده صبحانه لازم است. غذاهای پیشنهادی در صبحانه بر اساس قوام غذا: توجه: در هر نوع رژیم غذایی غذاهای مجاز آن دسته عنوان شده است و ترکیب بندی اقلام غذایی جهت برنامه ریزی منوی غذایی بر اساس غذاهای مجاز هر گروه به عهده کارشناس تغذیه می باشد: مایعات صاف جهت بیمارانی که رژیم مایعات یا رژیم مایعات صاف دارند سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده از مواد غذایی یا غذاهای مجاز، مطابق برنامه ریزی کارشناس تغذیه بیمارستان مانند آبگوشت صاف شده، فرنی، شیر، آبمیوه طبیعی، آب هویج، ماست رقیق شده، ژله، سوپ صاف شده، چای و عسل و... توزیع گردد.

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه

جهت این بیماران غذاها یا مواد غذایی مانند شیر، چای و عسل، فرنی، عدسی، انواع سوپ ها، شله زرد، ژله، شیر برنج رقیق و... به تشخیص کارشناس تغذیه توزیع گردد. جهت بیمارانی که نیاز به دریافت کالری و پروتئین بالاتری دارند بنا به تشخیص مشاور تغذیه یکی از روش های زیر به کار گرفته شود:  -روزانه ۹۰۰ – ۶۰۰ میلی لیتر (در ۲ تا ۳ نوبت هر بار ۳۰۰ میلی لیتر) محلول خوراکی حمایت تغذیه ای (ONS) مانند فرمول‌های تجاری کامل (Formula Complete) در میان وعده یا بعد از وعده اصلی غذا به تشخیص کارشناس مشاور تغذیه به بیمار داده شود.  -روزانه ۳۰۰ سی سی شیر بادام در میان وعده یا بعد از وعده اصلی غذا به تشخیص کارشناس مشاور تغذیه به بیمار داده شود.  -روش تهیه ۳۰۰ سی سی محلول شیر بادام:  هفت عدد بادام درختی پوست گرفته شده همراه با یک قاشق غذاخوری عسل و با افزایش آب تا ۳۰۰ سی سی در مخلوط‌کن میکس گردد.  -روزانه ۶۰۰ میلی لیتر محلول Nog Egg در میان وعده یا بعد از وعده اصلی غذا به تشخیص کارشناس مشاور تغذیه به بیمار داده شود.  -روش تهیه ۳۰۰ سی سی محلول Nog Egg: یک زرده و دو عدد سفیده تخم مرغ آب پز + شیر کامل (جهت بیماران تنفسی(۱ لیتر+ مغز) از انواع مغزها میتوان استفاده کرد (آسیاب شده ۲ قاشق غذا خوری+ عسل ۱ قاشق غذا خوری+ عصاره مالت ۱ قاشق غذاخوری  -جهت سایر بیماران (غیر تنفسی) از شیر کم چرب یا نیم چرب به جای شیر کامل استفاده شود.  نرم  جهت بیماران غذاها یا مواد غذایی مانند شیربرنج، حلیم، پوره سیب زمینی، تخم مرغ آبپز، مسقطی، فرنی، پوره سبزیجات، پنیر، شله‌زرد، ژله، شیر، چای و عسل، عدسی، انواع سوپ ها و... به تشخیص کارشناس تغذیه توزیع گردد.  جامد  جهت این بیماران کلیه غذاها یا مواد غذایی مجاز قابل استفاده در وعده صبحانه مانند نان معمولی یا سبوس دار، پنیر، شیربرنج، حلیم، سیب زمینی و تخم مرغ آبپز، حلوا شکری، فرنی، سبزیجات، شله زرد، ژله، شیر، چای و عسل، عدسی، انواع سوپ ها و... به تشخیص کارشناس تغذیه با در نظر گرفتن اصول تغذیه در این گروه از بیماران با استفاده از منو پیشنهادی و جدول غذایی پیوست توزیع گردد.  ناهار و شام  غذاهای پیشنهادی در نهار و شام بر اساس قوام غذا: توجه: در هر نوع رژیم غذایی غذاهای مجاز آن دسته عنوان شده است و ترکیب بندی اقلام غذایی جهت برنامه ریزی منوی غذایی بر اساس غذاهای مجاز هر گروه به عهده کارشناس تغذیه می باشد:  مایعات صاف  سوپ صاف شده یا آب گوشت بدون چربی + آب میوه های طبیعی + ژله (اسیدی و ترش نباشد)  مایعات کامل   سوپ پر پروتئین + ماست پروبیوتیک  سوپ سبزیجات و مرغ + روغن زیتون + ماست پروبیوتیک / دوغ  نرم کته نرم، پوره مرغ یا بوقلمون یا گوشت، سیب زمینی آب پز یا پوره سیب زمینی، آب گوشت یا آب مرغ کم چربی، هویج پخته یا کدو حلوایی پخته، ماست پروبیوتیک، سوپ پر پروتئین، پوره سبزیجات، پوره مرغ یا گوشت، حلیم، نان تست دورگیری شده، خوراک لوبیا چیتی با گوشت یا مرغ چرخ شده، خوراک عدسی با گوشت یا مرغ چرخ شده و...

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه

تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران کرونا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مصرف کافی روی، آهن و ویتامین‌های C، B۶، B۱۲، A و E برای حفظ عملکرد سیستم ایمنی بدن ضروری می‌باشد. در این میان، ویتامین C یکی از اصلی‌ترین ویتامین‌های محلول در آب است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر می‌باشد. مقدار مجاز توصیه شده روزانه این ویتامین به صورت روزانه ۹۰ میلی‌گرم برای آقایان و ۷۵ میلی‌گرم برای بانوان می‌باشد. خوردن خوراکی‌های زیر برای دریافت ویتامین‌های عنوان شده مفید می‌باشند:  ♦ میوه‌های تازه: سیب، موز، توت‌فرنگی، آناناس، پرتقال، خربزه و طالبی ♦ سبزیجات تازه: فلفل دلمه‌ای، سیر، کلم‌پیچ، کلم‌بوکلی و حبوبات مانند لوبیا و عدس ♦ غلات و مغزهای کامل: جو دوسر، گندم، برنج و سیب‌زمینی چربی‌های اشباع نشده: موجود در ماهی، آجیل، سویا، روغن ذرت و روغن آفتابگردان ♦ مغزهایی مانند بادام، نارگیل و پسته ♦ گوشت قرمز یک یا دوبار در هفته ♦ نوشیدن روزانه بین ۸-۱۰ لیوان آب quote-icon

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز