2777
2789
عنوان

بلاگرای دروغگو

290 بازدید | 14 پست

خانمای عزیز

این چند روزه حتما دیدی چجوری دروغای بلاگرا رو شدن

و همه، فهمیدن چکارا میکنن

و چقدر پول به جیب زدن

پول آنلاین شاپهای بیچاره

لطفا بیایید از محصولاتم دیدن کنید، من بجای اون پولی ک قراره تبلیغ ب بلاگر بدم، براتون قیمتو ارزون گذاشتم.

توی اینستا بزنید unicornshopping1 

اصن ندارمشون 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم به لاگرا اطمینان میکنه هرکی یه پیج زد و دوتا لباس گذاشت که نمیشه خرید کرد

نه نمیشه

ولی رضایت مشتری هست، مشخص میکنه اطمینانو

تازه من توی سایت باسلام هم غرفه دارم.

البته بهت بگم که خودم تجربه داشتم که بلاگر با پونصد کا فالوئر معرفی کرد رفتم خریدم پول دادم ولی جنسو نفرستاد هرچی به خانوم بلاگر پیام دادم اصلا ندید

نه نمیشه ولی رضایت مشتری هست، مشخص میکنه اطمینانو تازه من توی سایت باسلام هم غرفه دارم. البته بهت ...

اسم غرفه اتو با لینکش بهم بده بیام ببینم اجناستو

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اسم غرفه اتو با لینکش بهم بده بیام ببینم اجناستو

سلام! من در بازار اجتماعی باسلام یک غرفه دارم به‌نام یونیکورن شاپینگ. می‌تونین محصولات من رو اینجا به صورت آنلاین ببینین و بخرین:
https://basalam.com/unicornshopping

سلام! من در بازار اجتماعی باسلام یک غرفه دارم به‌نام یونیکورن شاپینگ. می‌تونین محصولات من رو اینجا ب ...

مرسی عزیزم 💝

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️