2777
2789

سلام بچه ها خوبین 

داداشم حدودا ۲۷روز پیش کرونای خفیف گرفت ‌‌.علائمش دوروز اول تب و لرز ‌‌.معده درد و اسهال و بدن درد با گلو درد بود سرفه نداشت .هشت روز بعد رفت سی تی اسکن خداروشکر ریه ش درگیر بود.ولی الان ۲۷روزه هنوز گلودرد داره و قرنطینس.بویایی هم از دست داد ولی برگشت 

بخاطر همین گلو درد از اتاق بیرون نمیاد میگه یوقت انتقال بدم 

شماها میدونید چرا با گذشت اینهمه روز هنوز گلودرد داره؟

ممنون میشم راهنمایی کنید اگر اطلاع دارین

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

ببخشید ریه ش درگیر نبود

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ک دیگ ناقل نیس‌‌.‌دوم یکسری از علایم مث سرفه و از دست دادن بویایی و‌‌..میمونه تاچندوقت

پس یعنی خیالمون راحت باشه که مشکلی نیس؟

باید بادکترش مشورت کنه توی نوع دلتا علایم پایدارتر هستن ودیرترازبین میرن

یعنی امکان انتقال نداره؟

شاید از سرفه زیاد گلوش زخم شده

نه اصلا سرفه ندارع .یک‌ماهه گلو درد داره

نگران نباش..دکتر به ما گفت ممکنه بعضی علایم دوباره برگردن ولی دیگه کرونا نیست و عوارض بعدش هست 

یعنی گلودرد تا چند وقت میمونه؟

مثلا چن روز خوب میشه دوباره درد میگیره 

ببخشید ریه ش درگیر نبود

تا۲۱ روز ناقل بعدش دیگ نیس 

اما چیز چرب تایک ماه بعدشم  نخوره یا سرخ شده 

من خودم سری قبل گرفتم بعدخوب شدنمم تای مدت اگ چیز سرخ شده میخوردم گلوم درد میگرفت الانم باردوم گرفتم اگ گلودردش زیاد ب دکترش بگ بش دارو اگ لازم بده

تا۲۱ روز ناقل بعدش دیگ نیس  اما چیز چرب تایک ماه بعدشم  نخوره یا سرخ شده  من خودم س ...

اصلا چرب نمیخوره فقد ابپز.‌دوشب پیش کباب کوبیده خورد از اون موقع گلو درد شرو شد .

بعد ببخشید این الان کرونا خفیف گرفت احتمال داره تا چن ماه نگیره؟

شما بعد چند وقت گرفتین

ببخشید سوال زیاد پرسیدم 

ن نیس برای اینکع خیالتون راحت بشه ب ۴۰۳۰ هم ی زنگ بزنین

مرسی عزیزم 

مرسی ک گفتی به داداشم میگم بزنگه